Való Világ 2010 (beszélgetés)
Már ott el lett cseszve, hogy majd mindenki valakinek a valakije.
Szinte egy-két szereplőn kívül, mindenki benfentes.
Aztán nincs kreatív rendező, aki jó irányba vinné a játékot.
Nem értem azt, hogy miért feküdhetnek nappal az ágyban? Ezt nem kellene megengedni. Ellustulnak, és dögunalom nézni ezt a semmittevést.
ki kellene rúgni a VV4 kreatív munkatársát, és valaki olyat a helyére ültetni, aki normális játékokat talál ki. Ami tényleg szórakoztató.
Szia:)
Nem éjfél után néztük ezt?
Lehet,h még holnap leadják,attól függ az RTL merre akarja terelni a nézőket Gombi ügyben.
De valóban így van az öf. nem sokat ér.
Igy van! Sajnos nekem ez az egész V V 4. egyre nagyobb csalódás.
Már a szereplők beválasztása is gáz, mert ennyi idegbeteg, frusztrált embert egyidejűleg összehozni nem semmi.
A villaszabályzat, nagyon hiányos és most mindent áttolnak a nézők döntésére, így leplezik a hiányosságaikat.
Jó estét Mindenkinek!
Sajnos a mai összefoglalóból kimaradt egy lényeges rész.
Tegnap ugyanis Gombi a hintás jelenet előtt nagyon be volt rúgva. Trágár módon beszélt mindenről, totál részeg volt.
Vagyis így látszott. Aztán Béla rászólt, hogy miért játszik rá a részegségre, amikor 2 dl bort ivott, és abból is megkínált valakit.
Aztán néhány kérdés után Anikó is beszólt neki, hogy "jó hamar kijózanodtál". kb öt perc onnantól számítva, hogy Béla megkérdezte miért csinálja ezt.
Az RTL részéről elég csóró dolog napi 20-30 perc összefoglalót összehozni. 3 reklámszünet, Lilu kelepel, aztán minden nap bemutatják mit nyer a betelefonáló, újra műsorvezető, majd azt, hogy mit nyer a játékos.
Ez semmi így. Aki kíváncsi arra, hogy milyenek a bentiek valójában, az nézze az élőt.
Már ha nem szakad meg az is percenként.
Az igaz. :)
Mondjuk így még jobban sajnálom Jerzyt. Ezt senki nem érdemli.
Nem is Rád gondoltam konkrétan! Már hetekkel ezelőtt butának nevezték.
Azért akarat, kitartás biztos van benne! - sokat kellett az edzőteremben dolgozni, mire ilyen alakja lett! - Alek is gyúrhatott volna a piálás helyett.
Én nem úgy látom! Beskatulyázták és nem tud onnan szabadulni!
Alek vajon tudta, hogy mivel dobálódzik?
nevelőintézetben..
múltkor mondta, h eddigi életében (Évát leszámítva) csak az anyja köpte le.
Meg hogy ahol ő felnőtt, a gyerekek a wc-t sem húzzák le maguk után.
Azt mondta ma a haverja a TV-ben,h az anyja 10-szer erősebb,keményebb volt mint Éva mikor ordított vele.
Ezért sajnálom.