Való Világ 2010 (beszélgetés)
..sajnos ez igaz.
:)))
Mind a mellett le kell fagyasztanom a Gombi-rajongók reménységének "bimbait": ma este Alekosz győz, ám nem fogom tragédiaként megélni.
Nagyobb sors-csapásokat is elszenvedtem már..
:))
De annak a lécnek baromi vékonynak kellene lennie ahhoz!:-DDDDD
Jó a cikk, sok igazság van benne.
Ha Gombár hívei este nem sajnálják a pénzt az sms-ekre, még az is előfordulhat, hogy megremeg a léc az érdi félisten alatt, akkor pedig..
..akkor sem fogok a Dunának menni!/Lévén, hogy nem is neki drukkolok./
:DD
..egyébként az én várakozásaim szerint nagy változásra nincs kilátás Alekosz "győzedelmes" visszatérte után sem, mivel az erőviszonyok változatlanok maradnak.
Attól függ, mi a szerkesztők elképzelése: ha azon lesznek, hogy a rossz hangulat és szembenállás fokozódjon, az szomorú lenne, mert nem biztos, hogy ez a nézők többségének tetszene, ezért sokkal okosabb volna vidám, szórakoztató játékokkal lefoglalni őket, akkor egy idő után Éva is lecsillapodna, Szandika sem hisztériázna, Alek meg továbbra is játszhatná az agyát, csak akadjon, aki vevő rá..
Nyugodt légkör közepette Jerzy és Gigi is boldogabb órákat él/het/ne, bár a titok-szobai "lamour"-ra kiszabott idő vészesen fogy..
:))
Azért van ez a fórum elvileg!:-)))
Ne féljetek Alek drukkerek! Acél Alek megy vissza! - de azért mondhatom, hogy:Hajrá, hajrá, hajrá Gombi!
Én nem látom ilyen sötéten Éva helyzetét, ha a "pártfogója"-Jézusom, még gondolni is ilyesmire!-ki esne ma, mert nem egy elveszett ember, sőt, úgy vélem, a többiek segítenének neki feldolgozni a "kolosszális tragédiát", elvégre a hiedelemmel és előítéletekkel ellentétben, Laci és társai nem elvetemültek..
Az voltam, de az egy másik Szandika volt. :((
hát igen csak a többiek mind rámásznának majd mert az első és egyetlen közellenség lenne és addig nem nyugodnának amíg el nem távolítanák a villából az meg az alkoholba menekülne és az már nagyon veszélyes lenne számára.Hiába húzódna Szandikához az egy mozdulattal ellene is lenne, hiszen tegnap is szidta a háta mögött és Szandika is arra pályázik, hogy párbajra vigye.
gombi esélytelen de nekem mindegy ki esik ki
Ha Alek vesztene, Évát akkor sem kellene félteni, mert értelmes lány, akinek megvan a magához való esze, csak indulatos, hirtelenkedő.
Biztos vagyok benne, hogy hamar alkalmazkodna a megváltozott körülményekhez és egyáltalán nem menne tönkre./Anikó is hamar rendbe jött, amikor Olivért kiszavazták./
De Alek távozásától nem kell tartani.
Ekkora fordulatra nincs kilátás, Gombi esélytelen.
Alekot nem bírom, de Gombit talán még kevésbé a picsogásával, meg az álmatag szemével. Mindig azt nézem, hogy mikor borul arccal előre, és alszik el.Hogy lehet ennyit pislogni? Én megpróbáltam, nem megy. Ahogy a múltkor meg az ágyon üvöltözött, na az szánalmas volt. Nem tudtam komolyan venni.
Értem, amit írtál. De ha ilyen szemszögből nézzük az emberek viselkedését, akkor én meg azt merem állítani, hogy Laci esetlegesen agresszív viselkedése annak köszönhető, hogy Olivérék manipulálni próbálták a többi lakót. Ezt egy kihívás után maga Olivér mondta el.
Ettől függetlenül minden érthető, amit leírtál.:)
Más: engem nem zavar, ha Alek jut vissza, de azért arra kíváncsi lennék, hogy a szavazók közül hányan emelték fel a telójukat, amikor a vörös iszap károsultjait kellett megsegíteni. Nem hiszem, hogy mindenki és ez engem egy kicsit elszomorít.:(
Alek fog vissza menni. Szerintem ez nem kétséges. :)))
igen , de mindenki saját magából indul ki és Gombi is a saját háza táján sepregessen aztán osszon ki másokat .
hát igen és félek tőle , hogy ha ne adj isten Alek esik ki akkor Éva teljesen a padlóra kerül , mert egyedül marad és ezek a vérszívók tönkre fogják tenni.Úgy hogy Aleknak kell győzni.
Aki kedveli Aleket,annak számára Gombi lejárató dumája indifferens.
Hajrá Alek :)
Mennem kell, sziasztok! :)
Hajrá Alek!!!! :DDD
Mindenképp. De én tartom, hogy Béciéknek köszönhető az idegbaja és ez őt ugyan nem menti fel, de nekem sokkal elfogadhatóbb, mint a másik banda viselkedése. Önmagában ő is gáz, de a többi lakó viszonylatában nekem ő szimpatikus. Szóval remélem, érthető, amit írtam, hogy közülük őt és Alekot választanám, meg normális pillanataiban Lacit (amikor nincs elborulva az agya), de idekint, úgy, hogy van más választásom, nyilván nem velük barátkoznék.
Ez a Béciék stílusa. Ez az ország meg vevő rá.
Félreértettél. Nem azt tartom hiteltelennek, hogy bocsánatotn kér, sőt... Becsülöm benne, hogy belátja, ha megbánt valakit és képes bocsánatot is kérni! Csak azt nem értem, ha már bocsánatot kért, miért folytatja utána ott, ahol abbahagyta? Ha Téged egy barátod, kollégád, vagy akárki megbánt, majd bocsánatot kér, utána pedig továbbra is folyamatosan sérteget, akkor Te is fenntartással fogadod majd a 20. megbánását, bocsánatkérését, nem? És számomra ezért hiteltelen ez az egész "megbántam sztori".
itt Gombi ott elásta magát h a kiszavazással kapcsban nem magáról beszél, hanem Alekot vágja csak arról tud rosszakat mondani, nem azt mondja h miért rá szavazzunk, henem h miért nem Alekra ez gázzzzzzzzzzzz
Hajrá Alek mindig minden körülmények között neked kell győznöd.
Hájra Alek!
Drukkolok neked + a környezetmeben is mindenki
Ti szoktatok sms-ben szavazni? Annyira drága, nem? Eddig kétszer szavaztam, de felfogadta, hogy majd csak a döntőben fogok még sms-t küldeni, de az sem biztos.
Nem bírok ennyit visszaolvasni, hagyom is. :)
Sokszor igaza van, csak nem illik ilyeneket mondani másokra, ebben egytértek, én nem is tenném és el is ítélem. Szerintem viszont nem hiteltelen, hogy bocsánatot kér. Sőt!
További ajánlott fórumok: