Való Világ 2010 (beszélgetés)
Ebbe már én is..
most is csak azért jöttem,mert van fagyi jel..
nekem csak azt küldjetek!:DD
Ha számodra szórakoztató az amit ez a három személy képvisel javasolom , hogy egy kocsmát kamerázzál be. Akkort a VV vége után sem maradsz szórakozás nélkül.
Ott szintén megtalálsz, önző, hisztis, alpári és kötekedő, igénytelen egyéneket.
Jó szórakozást!
Ez nem ilyen egyszerű azért.
Te miért utálod ennyire?
Sziasztok,
örülök,h Éva ment vissza így erzsinek is nagyobb lett az esélye de én már nem szurkolok senkinek,belefáradtam ebbe az egész cirkuszba.
Ani nagyon normálisan vette tudomásul a vereséget ezért elismerésem.
Vedd már észre hogy nekünk semmi közünk hogy ki nyeri a játékot.))
Lehet trutymózni, ócsárolni meg anyázni de,ettől neked még nem lesz jobb.)))
Ha személyesen ismered Évát, akkor biztos többet tudsz róla.
Nem azért drukkolok az Évának, mert jobb vagy rosszabb mint a többi. Ha az Oli, Alek és Éva nem lett volna nem lett volna mit nézni. A bent maradtak közül az Éva áll hozzám a legközelebb vele tudok azonosulni, ennyi.
Éva elég intenzíven trutymó.
De majd ha gondolod, leírhatnád, hogy miért ilyen embernek kellene megnyernie a játékot.
Mit szeretsz benne. Miért jobb, mint a többi, aki bent van.
Mivel ugye azoknál jobbnak kell lennie, ha ő lesz a legjobb a végén :)
Szóval ha ez a szint a legjobb, akkor a többi elég trutymó.
Vasárnapi fináléban remélem Alekosz nyer! Éva szánalmas, Jerzsy pedig ha megnyerné a Ráczok leszednék teljese.
Alekosz, mint férfi egy nagy nulla számomra, de én az egész műsor alatt rajta szórakoztam a legjobban.
HAJRÁ ALEKOSZ!!!
1 hely Alekosz
2 hely Jerzsy
3 hely Éva
Én összességében látom az embereket a kinti világban, nem gondolom, hogy valaki 24-órában egyféle módon működne.
Én Anikó ellen sem voltam.
Még soha nem szavaztam senkire, és nem tarom magam trutymónak sem.
Aki Anikó ellen ment, azt még megértem. De az hogy Éva nyerje az egészet az azt jelenti, hogy ez a stílus kompletten bejön ennyi embernek.
El kell képzelni, hogy milyen lenne, ha Évák rohangálnának mindenhol. Úristen.
Ennyire nem lehet trutymó a többi ember, hogy ez a stílus legyen a legjobb.
De miért?
Miért tetszik és miért nem valaki?
Na ez az! Ez tetszik sok embernek.
Nem túl bíztató.
Mindegy, az az egy szerencséje volt, hogy az ellenfeleinek is volt valami nagy gebasza.
Dehogy ő nyerje a végén, az már egy kicsit durva lenne.