Való Világ 2010 (beszélgetés)
Abban azért szerintem tévedsz, hogy Éva buta.
Energikus, szókimondó, céltudatos és harciasan polemizáló lány, aki mindig tudja mit akar és elszánt a céljai megvalósítására.
Gyakran többet beszél a kelleténél, a stílusa is eléggé kihívó, mert nem válogatja meg a szavait, ami a szívén, az a száján-pedig olykor jobban tenné, ha előtte számolna tízig, mint pl. tegnap is-Anikónak tett fontoskodó megjegyzésénél.
Szombat este nagy valószínűséggel őt fogják kiválasztani, de hiba volna lebecsülni a nézők körében elért népszerűségét, ezért én úgy ítélem meg, Béla és talán Laci kivételével bárki más ellen győzelmi eséllyel szállna harcba egy párbajban is.
Jól tette Alek,h megmondta neki.
Feladat volt ez a rendelés mindenkinek kellett menni hozzá de azt nem mutatták.
Alek iszonyatosan udvarolt Anikónak,simogatta a hátát is de Ani műszálas pulóvere rázta a kezét:)
és az Éva meg kiabált biztos, mert az mindent kiabálással old meg.És szerinted Aleknak igaza volt mikor eligazitotta, ráfért, hogy már valaki helyre tegye?
Hát ez a Kasza gyerek olyan pösze mint annak a rendje.És sorakoztak hozzá a beteg emberek?
Igen, így nevezik, de ez csak hangzatos kifejezés, amelyet a média talált ki, hogy sztárolja őt. Aleknek ezidáig nem volt lehetősége ezt tényekkel alátámasztani, konkrétumokkal megalapozni, és ha így halad, nem is lesz, mert a villában a nők annyira "oda vannak érte", hogy nagy ívben kerülik.
Furcsa paradoxon, hogy miközben a népszerűsége kint óriási magaslatokra tör, úton-útfélen ajnározzák, rajongói klubok alakulnak, tele vannak vele a bulvár-lapok, addig a villában különcként viselkedik, ezért eléggé népszerűtlen, kevéssé becsülik őt.
Időközben kiderült, hogy ez nem véletlen: magán élete sivár, barátai nincsenek, még a közvetlen munkatársai sem kedvelik, továbbá-miközben szavakban oda van a nőkért, valójában őket mélységesen lebecsüli, semmibe veszi.
Száz szónak is egy a vége: Alekosz, a fölényes biztonsággal kommunikáló, kimódolt stílusú villa-lakó- meglehetősen ellentmondásos fickó.
Mind ezek ellenére a hívei, rajongói körében páratlan népszerűségnek örvend, amely nagy valószínűséggel potenciális esélyesévé teszi a VV4 főnyereményének.
Igen,az is éjszaka volt.
Kasza dr. rendelt a nyugiszobában,addig a többiek punnyadtak,kajáltak majd amikor végzett elkezdtek zenélni.Ennyi volt.
és ez hogy Alek eligazitotta ez éjszaka volt?
Az összefoglalóba lesz este ez a sminkes sztori.
Sanyi szerint lesz folytatás.
Az előzményt nem tudom,Alek azt mondta Évára,h önző és mindig azzal védekezik,h mindenki ellene van.kikelt Éva ellen de normális hangnemben.
A sminkest nem hallottam lehet,h lesz másik összeveszésük is.
Hát ez a Junior megint jól beválasztott a csapatába embereket, jó nagy bakot lőtt Jerzyvel meg Szandállal, de az Anikó sem panaszkodhat .Szandál megint bemutatkozott , hogy nem ért semmihez valami borzasztó.
Alek viszont nagyon tetszett mikor a Koraltól kezdte játszani az Évszakokat.
Jó reggelt, sziasztok!!!!
Visszaolvastam, az éjszakai kukkoloktól kérdezem, mi volt ez , hogy Alek leoltotta Évát , mit csinált Éva, hogy még Aleknak is kikellett osztania.
A cyborg szót - a cybernetic organism (kibernetikus szervezet) kifejezést lerövidítve – két, a NASA-nál dolgozó tudós, Manfred Clynes és Nathan Kline használta elõször 1960-ban. A kibernetika tudománya pedig – még a negyvenes évek második felében – Norbert Wiener agyából pattant ki, s ez az ember és gép, gép és ember, illetve a gép és gép közötti üzeneteket és közlési lehetõségeket vizsgálja.
A cyborg pedig kilépett a kibernetika zárt terébõl. Határokat sért (transzgresszió) és tabukat dönt: alakjában a természetes (organikus) és mesterséges (mechanikus, kibernetikus) valóságok lépnek frigyre. Az ember és a (számító)gép egyesülésébõl létrejött / létrejövendõ hibrid.
Annyi szép magyar szavunk van, miért kell a filmekből csempészni!