Való Világ 2010 (beszélgetés)
Tegnap színvonalas feladatot kaptak éjjel,%-os formában kellett meghatározni tulajdonságaikat a bejövetelhez képest.
Nagyon odaadóan dolgoztak,volt aki közben fürdött,volt aki aludni próbált és többen vacsoráztak.Nem értem miért nem szóltak rájuk.
Az nem alpári , hanem őszinte szabad vélemény és ráadásul finoman tálalva.
Szerintem csak álmos, és ezáltal nyűgös volt. :):)
Miért lennél alpári?
Ki mondott rád ilyet?
Mert alpári dolog valakiről ismeretlenül egy mondat alapján megállapítani, hogy alpári.
Remélem ezzel nem voltam alpári? :)
Most erre gondoltál?
"Túl sok szürke pusztult el"
Nem kellene annyi szalámit enni. Más lenne a mutató.
A kettejük közti valami, vagy mondhatom úgy semmi, eddig sem a szerelemről, hanem a vágyról szólt.
Mint két egészséges fiatal, kívánta egymást és a hetek, hónapok óta tartó "szextilalom" miatt egyre erősebben vágytak arra, hogy "megnyugodjanak".
Soha nem élnének együtt max csak azért, hogy a pletykalapoknak legyen egy kis csont odadobva.
Giginek Erzsi kevés sexuálisan, meg agyban.
Erzsinek meg szinte mindegy hogy Gigi, vagy Jani.
Szép pár lennének amúgy. Járhatnának melegfelvonulni, meg erotikafesztiválozni.
Ha nem volt hang sem honnan veszik,h csak 10 percük jutott egymásra v ezt említette valamelyikőjük?
Szegény erzsinek tényleg kellett volna v 100 perc és nem 10,h maradandót alkosson.
egy percig nem csodálkozom , hogy kiábrándult.
De ezt már Kasza gyerek is elmondta miután beszélt velük a nyugiba, hogy Jerzy még mindig szerelmes, viszont Gigi már nem annyira .
Köszönöm az együttérzést.:)
Erzsinek az RTL helyében, felajánlanám, hogy vezesse a Legyen Ön is milliomost.
Annyire penge, hogy neki még számítógép sem kellene.
Fejből tolná a kérdést, majd a helyes választ.
Én sajnos még az arckifejezését is el tudom képzelni közben. :)
Bárcsak ne lennék ennyire élénken fantáziadús. :):)
Az én vagyok aki lapátol.
Nem ismersz meg? :)
Szerintem is, akkor nem vallotta volna be K.Tibinek.
Gigi pedig csak fantáziál a teherbeeséséről, azt, hogy ezt máris megérzi, alig egy-két nappal később, teljesen valószínűtlen.
Az majd kiderül, homlokon csókolta-e a múzsa..
:))
Képzeld reggelre ellopták a hókutyát az udvarról.
Borzalmas világot élünk:)
Köszi egyébként az önzetlen segítségedet de már lapátol a gondnok:)
Szerintem is volt szex.
Jó reggelt Mindenkinek.:)
Gondolom letolta mind a két nadrágot, meg a gatyát is, és szexeltek szépen romantikusan, ahogy azt el tudom képzelni mindkettőről. :):)