Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
Így van! Ez sokkal jobb látvány, mint az, amikor ölik egymást.:) Így is tudnak szórakoztatóak lenni.:)
most eleg jo hangulatban voltak,talan a nezok is szivesebben latjak igy oket.
Felteszem, hogy a zenei váz Juniornál és Kaszánál is még otthon született, a villában már csak csiszolták és hozzá írták a szöveget, amelyhez természetesen kellettek a villalakók.
De ez nem von le semmit a teljesítményük értékéből.
Olvasgatok vissza (hozzászólásokat). Látom többségéban mindenkinek tetszettek a dalok. Élvezhető volt, nagyon aranyosak voltak a lakók.:)
Mondjuk ahhoz képest Anikót mindenki elutasította, akinél próbálkozott...
Fú, attól tartottam, hogy leszakad róla a ruha. De a számhoz illett. :))
Nekem egyébként mindkettő tetszett. Aranyosak voltak a lakók is.
Ezért meg kell adni, "Szandimandi" kiválóan öltöztethető, ez most is kiderült!
Jól festett a bundában és tudja viselni is..
Csacsi, mert agyára ment a szilikonozás, ami nem áll jól neki, ideje volna, hogy Sanyi meggyőzze, vagy esetleg az egyik tököli ló..
Igen mert ez volt a szerepe, kényszer zubbonyban ennyit tehetett :-)
ááááá, oké, fáradt vagyok már :)
belevalót egyébként még annyit se láttam, mint nekedvalót, de gondolom, az se jobb, győzikével :)))
az, hogy nagyon gáz műsornak tartod a belevalót, az tulajdonképpen még szép kifejezés is rá
így értette:))
én? a neked valót?
nem pontosan értem, amit írsz :)
Azt hiszi, ha minden csináltatva van rajta, akkor majd megfognak őrülni a pasik érte. Agyon plasztikáztatta magát, és így lett ennyire rút. Pedig a régi fotón nem vézett ki rosszul.
Igen, kissé enervált volt..
Éva kedvetlenül csinálta.
Szandika volt számomra az egyik legtermészetesebb figura, kiválóan mozog, látszik, hogy rúd-táncos, de meg kell adni, Gigi is jól ráérzett a nóta ízére.
Éva, Alek nem voltak annyira otthon ebben, de azért nem lógtak ki a sorból.
Igen, látszott, hogy felvették előre, csak rá kellett énekelni, de sebaj.
hát igen!pedig még nagyon fiatal:S
Szandika féltékeny Anikóra,mert minden pasinak ő tetszik, de hát nem látja hogy saját maga milyen rusnya??
Fúj de egy gusztustalan görény a Szandi. Nagyon eltorzult, eltunyult, aberrált, dzsunka ogre.
az élőben azt jelenti, hogy éppen akkor látod a tévében, mikor azok a villában tátognak
élő ADÁS
nem pedig élő ELŐADÁS
Mindkettő nagyon jó volt.
Végre nevettem! :)))))
Nálam a KLIKK volt a nyerő, de a mulatós brigád száma is tetszett!!
nagyon gáz? és még agyon is dícsérted
Pontosan. Tiszta amatőrök a műsorvezetők, és az előadók papírról olvassák a dalszöveget, amit az rtl egyik szerkesztője ír meg.
További ajánlott fórumok: