Való Világ 2010 (beszélgetés)
De mégis csak ő az aki foglalkozott már valami szinten a zenével. A többiek csak a tusoláskor riogatták a szomszédokat, vagy a családtagokat a hangjukkal.
Lacinak a felvételen sem volt sok hangja, pedig ott már húztak rá egy kis korrekciót
egyébként meg hallható volt, mennyire nincs hangja+hallása, mikor azt mutatták, hogy felénekli a sorait
Elgondolkoztam, hogy nem-e a 4 befutót láttam egy csapatban:)
Este a Belevalóban vendég volt Kasza Tibi testvére. Ő azt mondta Laciról, hogy neki egyáltalán nem volt semmi hangja. Ez is azt motatja milyen ügyesen meg lehet oldani mindent a stúdiókban.
a Kasza csapat minden szempontból jobb volt
azért Pavarottit nem tudnak, csak feljavítanak
Feljavítva is elég rossz volt.. a mai fejlett technika világban..:P
Szerintem sem volt rossz. Főleg ahpgy felvitte a hangját a bepörgés előtt. Az jól ki lett találva és azt jól is oldotta meg, de a többi részben tényleg egy kicsit hamsikás :)
Alekosz zenei "előképzettsége" szerintem abszolút autodidakta "tudás" lehet, nem hinném, hogy tanulta
mondjuk ott Giginek nem volt annyira rossz hangja meg a Laci is jó volt szerintem,
Na megnéztem :)
Banyek, nekem mind a kettő tetszik és az is, hogy mindeki szimpi volt benne.
Ha választani kéne, nem lenne egyszerű, mivel más a két stílus. Mind a kettőnek jó feldobó hangulata van, viszont a Kaszáéké viccesebb. Emiatt én is egy hajszállal oda tenném a voksom. Na meg Kaszát nagyon bírom mióta ebben a műsorban jobban megismertem és el kezdek röhögni, ahogy meglátom. A zenéjükbe is benne van ez a feeling :)
A mai világban, mikor ilyen fejlett a technika bárkiből tudnak Pavarottit csinálni. Újrakeverve, és kicsit feljavítva Anikó sem volt olyan rossz.
"elvérzett a hangoknál"
és mi már a korrigált éneket hallhattuk
az eredetivel biztosan gyilkolni is lehet:))
no,de hát amatőr, megbocsátható!
111 évesen milyen hallásod van neked?
A másik csapatban is csak Alekosz volt az akinek igazán volt valami zenei előképpzettsége. Szerintem Gigi és Anikó kb. egy szinten mozogtak.
meg lehetett volna írni a dalt úgy, hogy, az ilyen hosszú szólókat pl. lerövíditik, vagy közösben, vagy valahogy átvariálják. De az viszont tényleg szarul volt megoldva, hogy előre küldik Anikót hogy éneklejen, és elvérzett a hangoknál.. .
A másik csapatnál, például az ilyen jól meg volt oldva.. Éva nem tud énekelni, nem is adtak neki sok szöveget, és azt is inkább olyat, amit nem kell agyon énekelni...
ha azt vesszük akkor az a csapat nagyon szarul volt összerakva aki ott ért valamit az Béci volt egyedül a többiek nagy nullák voltak.
Kinek kellett volna abból a csapatból? Még így is neki volt a legjobb hangja az összes közül. Talán még Béci lehetett volna az aki a szólót énekli, de akkor a rap betét kire maradt volna?
mondjuk én Anikót nem nyomattam volna annyira szólóban...
Na jó, egyik sem született énekesnek, de Anikó hogy ennyit énekeljen szólóban, kissé baklövés volt...
Még nem :) Még nem sikerült megnéznem. Pár perec
a százalékot úgy tudod megnézni , hogy ki vezet, de a produkciót szerintem megnézheted.
:) amúgy mindkét produkcióban az volt picit ciki, hogy annyira nem tudtak playbackre tátogni....
Mondjuk, igaz, amatőrök, csak olyan vicces volt:P
Mindkét csapatnál. Leginkább Anikónál látszott, és Évánál
További ajánlott fórumok: