Való Világ 2010 (beszélgetés)
Lehet, hogy igazad van, de akkor adj választ légyszi arra-bár te már jó ideje nem tartod vele a kapcsolatot-miért nincsenek barátai, miért húzódnak el tőle a közvetlen munkatársai, miért nincs egy normális párkapcsolata, stb.
Mert ezt olvasni róla-eléggé egyöntetűen.
Igen, én is így látom a tesztek értékelését. Nem akartak senkit se blamálni..
Jól tették, így sem valami nagy az önbizalmuk.
"Alekosz tudja, mi az intelligens viselkedés.."
No hiszen, ő aztán tudja! Azért alázkodik meg nap mint nap és férfiatlan módon kuncsorog a szexért, hol Évánál, hol Anikónál. /A másik két lányra már rá sem mer nézni../
Inkább hagyjuk, mit tud Alek, és főként azt, mit képes hasznosítani abból a temérdek ismeretből, amit az évek során összeolvas/gat/ott..
sziasztok, jó reggelt!!!
Mi volt éjszaka?
Olvastam vissza , de nem tudtam megfejteni mi volt az, csak ettek egyszer négyen a titokba aztán mindenki? vagy most mi volt ezzel az evéssel.
Mert nem tudtam eldönteni, hogy ez feladat volt-e?
Az IQ tesztről az a véleményem, hogy itt mindenkinek átlagosra hozták ki, mert nem akartak senkit beégetni azzal, hogy még az átlagosat se érte el.Ezért mindenkinek átlagos lett és kész.
ValóVilág: káros szenvedélyei teszik gazdaggá Alekoszt
2011.03.07. 06:25
Nagyot kaszálhat Alekosz, akit felfedezett a reklámszakma. Többféle terméket is hirdetnek az arcával, sőt a napokban az engedélye nélkül kezdtek árusítani egy róla elkeresztelt salátát
Ha kiesik, Szandika visszatér a szexiparba
2011-03-07 05:00:00
Budapest - Csak a szexipar és Sanyi várná a ValóVilágban a kiválasztott Szandikát (21), ha a hét végi párbajon elvérezne. A szőke szilikoncsoda szállásadója szerint ugyanis a villalakónak kint nincsen se tartaléka, se normális szakmája, így hamar vissza fog térni abba az éjszakai bárba, ahol a beköltözés előtt pörgött a rúdon, ha neki kéne távoznia a villából.
ez nem korrekt IQ teszt, hiszen időre ment!
egyébként 90-110 között átlagosnak mondható az intelligencia,(bár számít az, milyen teszttel végezték)
80-90 között gyenge intellektus
ez alatt meg mentális retardáció illetve értelmi fogyatékosság
amit a VV-ban kitöltöttek, az nem sztenderdizált teszt volt szerintem
nekem ezt írja:
AZ ÖN INTELLIGENCIAHÁNYADOSA (IQ)
114
ez most sz@r, nem? elég sokat elcsesztem a végén, meguntam :S a VV-seknek mennyi lett?
Miért szerintetek mennyire van megrendezve a VV?
1.Teljesen.
2.Mondjuk úgy 50%-ban?
3.Néha azért rászólnak egy egy játékosra; "ezt azért nem kéne!"
4.Nem szólnak bele.
Neki 107 lett nem? Jó, mondjuk az sem magas.
Amúgy szerintem ez érezhető volt már a beszavazásokon is.
Én már akkor csodálkoztam, hogy nem látok olyan embert, akinek igazán szívesen drukkolnék.
Aztán az elején 1-2 napig Olit érztem okénak, de aztán hamar megszünt.
Most csak kevésbé rosszakból lehet választanunk.:)
Mint a politikában :)