Való Világ 2010 (beszélgetés)
Amit írtam, az jellemző az Alek Éva hívőkre.
Nem forgattam ki. :)
Te mondtad, hogy beáldozták, én meg azt mondom, hogy Zsóft messze nem áldozták be, Szandikához meg nem sok közük van, hogy beáldozásnak hívhassuk.
Melyik szavadat forgattam ki?
ez hülyeség amit írsz. Az Olivéres dolog baromság volt, te Olivér akarta így. A többiek meg lehurrogták, hogy taktika, meg stb. Na mit csinál most a csürhe? Ők csinálják a feszkót, meg magukra pakoltaják a jlete...
Elég kétszínű a többségi tárasaág...
Még szép, hogy időt nyernek! Lehet hogy Szandika nyaggatta őket, de ezek az emberek nem őszinték! ki tudj mit gonolnak magukban?
Szerintem ez üres felhajtás.
Ő igenis Évát hívja ki holnapután, mert erősebb az ellenszenve iránta, mint a haza meneteli szándéka!
Lehet, hogy Szandi könyörgött, de kapóra jött a langyos vizeknek, hogy újabb hülye akarja magára rakatni a jeleket, ami által ők tovább benn maradhatnak.
Most néztem meg a reggeli műsort, amiben Sanyi azt mondja, hogy majdnem 100 %, hogy nem Évát viszi ki. Nem tudom, mennyi támadást kapna, ha tényleg nem őt vinné.
Amit a végén írsz, az alighanem igaz: Alek érzelmi fogyatékos.
Pregnáns megfogalmazás, zebi!
pl átlagembereket
rendes munkából élő polgárokat (mondjuk azokat kirúgnák fél év hiányzás után)
De semmiképpen nem qrvákat, strigókat, bűnözőket, drogosokat, semmirekellő életművészeket.
Ha nézted az elmúlt napokat abból egyértelműen az jött le, hogy Szandika valósággal könyörgött Laciéknak, őt válasszák ki, ne mást, mert meg szeretné mutatni Évának, hol lakik az úristen..
Szóval nem felel meg a valóságnak az az állításod, hogy beáldozták Szandit, erről szó sincs.
A lány egyszerre akar Évának megfizetni, meg egy kicsit haza is menne az ő Sanyijához..
:))
Alekosz kezdte Olivérrel.
"Csatába küldöm a barátomat"
Most meg megy a nagy eszmecsere a duó között, hogy időhúzás, meg milyen alakoskodók.
sz@rkavaró kettős
Beáldozta :O)
Mindig van valami hangzatos szöveg, amit az Alekosz Éva hívek nyomatnak a többiekre. :)))
Gombi volt az egyetlen, akit érdemes lett volna visszatartani. Szandika 1 hete a "barátjuk".
Hagyjiuk má :))))
Csak azzal lehet ezt megtenni aki partner ebben,ha menni akartak így jártak:(
Próbálnák meg Évával:)
Éva:
"nem érzek irántad vonzódást 100 nap után se, de 1000 nap után se"
erre Alekosz:
"Hát akkor frigid vagy"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Alekosz fogyatékos!!!!! érzelmi fogyatékos! mi a fenéért kellene utána vágyakozni?? miért???
A leggusztustalanabbnak azt tartom, hogy Béci és Laci beáldozta először Zsófit, aztán Gombit, most meg Szandit. Oké, hogy mindhárman menni akartak nagyon párbajozni, de lássunk a dolgok mögé. Vissza lehet nézni az összefoglalókat, hogy ki nyomta a legjobban nekik, hogy "megvered őt, bízz magadban, erős vagy,harcba küldelek" és ehhez hasonlók. Zsófi mikor kitalálta, hogy kivívja a viselkedésével, hogy Alek rá rakja a kendőt, onnantól kezdve folyamatosan oltották, hogy igaza van, csinálja csak, stb.
Egyértelműen azért csinálják, hogy ők tovább benn maradhassanak, és ha pláne két erős karakter megy ki, az egyik erőssel már nem kell bajlódniuk egy esetleges párbajon.
Azért az ilyen emberek nem estek ki korábban sem, de tudom mire gondolsz. :)
Egyetértek.
ahogy elnézem itt a párbajokat kiesne :((((
eszméletlen
A legjobb :O)
Kár, hogy bent nincsenek ilyen karakterek. Tudnám kire szavazzak :)