Való Világ 2010 (beszélgetés)
a szerződésben nyilván kiköthetnek olyat, hogy hány nap benntartózkodás után kell már fizetni, ha magától kimegy valaki.
Én biztos vagyok benne, hogy nagyon speciális, többrétű a szerződés, gondolom, sávosan le van osztva, adott idősakban történő távozáskor mennyi a "kötbér"
szükséges ilyen kitétel a szerződésben, a műsor jellegéből adódóan
A Pretty Woment nézték és közben Bécit,Gigit és erzsit lehetett nézni egyfolytában,izgalmas volt:)
Szandika megemlítette,h ő sem szerette sosem amikor megérkeztek a szállodába:)Áááá...
Alek nagyon örült,h ő lett az ágyfelelős,élvezte ezt a nagy hatalmat.
Egyébként semmi nem történt.
Sziasztok,jó reggelt!
Cilu megírom privibe:)
ValóVilág: Olivér szeme károsodott a villában
2011.03.09. 07:30
Olivér szeme alaposan megsínylette a bezártságot, szabadulása óta csak hunyorogva képes nézni.
– Nem bírom az erős fényt, télen is napszemüveget kell hordanom. Gyerekkorom óta gyenge, érzékeny a szemem. A villában töltött idő különösen megviselte, folyton könnyezik – panaszolta Olivér.
A szakember szerint a volt villalakó nem szenvedett maradandó károsodást.
– Előfordulhat átmeneti károsodás a huzamosabb ideig tartó mesterséges fénykörnyezet és a távolba nézés hiánya miatt, de ez a természetes körülmények között pár hét alatt rendbe jön – mondta dr. Tóth Irén szemész szakorvos.
én nagyon örülök neki
hajrá Alek! :D
..én is!
Sziasztok!
sziasztok, jó reggelt!!!!!!!!!!!!
Mi volt éjszaka???
Milyen filmet néztek ???
Mit szóltak ahhoz, hogy Alek az ágyfelelős???
A végén mindenki a helyén aludt????
Tudom, hogy sok a kérdés , de ez a cserekereskedelem téma nagyon jó.
jó reggelt mindenkinek nagyon remélem hogy Szandika ezzel a viselkedéssel csak Évát akarja idegelni a párbajig és tényleg őt viszi ki bár korántsem biztos hogy vissza is megy majd amennyire szeretik az emberek
Éva rákérdezett tőle egy nagy igazságra hogy mi történik akkor ha Bécit kiviszi és Béci kint marad véletlenül akkor hogy számol el a többiekkel és magával na erre én is kíváncsi vagyok
jó éjt! :)
Ha valaki még van, akkor maradok egy kicsit..
Áh, értem. :O)
(már ennyire nem emlékszem) :)