Való Világ 2010 (beszélgetés)
Hát ciki vagy nem,én már csak abban főzöm meg a tejbegrízt.
ja,ciki mán papucsban főzni:)
így van én meg a magassarkú csizmámat .
Ja tetszett. És milyen igaza volt. Helyre tehette volna őket erősebben is. Sokan annak örülnének ha naponta ehetnének.Ezek meg csak nyávognak ott jobbra balra.Hogy ez se jó meg az se.
Ez már nekem is eszembe jutott,jó hogy nem nagyestélyiben flangálnak odabent:)
Bent szerintem tényleg elektromos cigi az.
nana:-D ez aztán a gondolat, most verném ki a biztositékot az biztos, pija is ezerrel és nem is akármilyen! /én soha nem iszom/ Igyen cigi is meg még az is? Lehet most majd még bevisznek a fiuknak lányokat és a lányoknak fiukat is, akiket megfizetnek ezért:-D
Igaza volt szerintem is. :)
Mindjárt gyorsan én is felveszek egyet a főzéshez. :))) Gáz ez a papucs. :DD
hehe: akkor még belőlem is tudnának csinálni világsztárt is:-)
Jó üzlet ez, ingyen élnek nem is rosszul, kozmetika, fordász és minden ami szem szájnak ingere! Meg még fizetnek is hogy bementek:-)
Kasza megmondta ezt nagyon jól, van ez és az és akkor mi a gond, pofa alapállásba és kész!
én nem dohányzom, soha nem is dohányoztam, de itt mondták, hogy az elektromos cigi volt , de ez így tévén keresztül mennyire állítható biztosnak, hogy milyen cigi volt.lehet fűves cigi volt.
Az látszik. Amúgy is fura nekem, amikor a lányok magassarkúban mászkálnak odabent. Az a való élet? Én nem sok olyan nőt ismerek, akik otthon így főznek mondjuk. Pedig elég sok ismerősöm van. :DDD
Erre én is gondoltam már,hogy a szájfeltöltés 3 hónapig bírja nem? Tuti dagasztottak már rajta:O))
elég mulatságos ez a topik, olykor szórakoztató
:D
hajrá Szandika!, hajrá Alek!, hajrá Éva!
hajrá,hajrá!!
:D
Tuti megcsinálják őket nap mint nap.
A ruhákat is kapják, nem?
Na de azért, ennyi segítséget nyújtani? Ez már becsetelen dolog, legalább is számomra, ha elektromos ha nem, Ő is szívja! Úgy látszik, itt mindent lehet!
Nézd meg Szandikát, ahogy hozzá segítik ahoz, hogy egyik nap le van lohadva a szája, aztán felfújják, majd a haja nő meg hirtelen! A fogai egyik nap kiállnak és feketék, a másik alkalommal meg rendesek! Az élet nem ilyen, hogy semmiből varázsolnak valakit!
Oké,Köszi csak most eszembe jutott. Tesóm mondta,hogy ez történt,én nem láttam. Csak az van ,nem? Hogy órájuk sincsen. Akkor hogy tudja,hogy gyerek még az idő. Lehet én vagyok a hülye.
ezt mondta az Éva is , hogy ő nem akar kárörvendő lenni, de vissza fog szokni, főleg ha visszakerül a társaságába ahol mindenki cigizik.
Én sem látom annak értelmét. Vagy leszokik,és kész vagy nem. Minek akkor az elektromos cigi. Ámítja magát:O)))
Arra nem emlékszem :)A témára igen, de hogy mi volt az, arra nem.
Mondjuk az nagy leszokás. Simán visszaszokik, ha kijön.
Lehet ezért mondtam ,hogy nem tudok visszaolvasni. Csak kíváncsi vagyok. És a kütyü ami nála van arról kiderült valami?
azt mondják, hogy az elektromos cigi, a leszokáshoz.
Ez nem megint az elektromos cigi?
Tényleg én is láttam cigizni, akkor hogy is van ez? Napokban istenitették Őt is hogy abbahagyta a dohányzást!
A Béci miért cigizik odabenn? És mi az a fekete valami amin az időt nézi?Egyszer már belinkelt valaki egy videót amin látszik valami amit a zsebébe tesz. Most meg volt hogy ugyanarra nézett,és azt mondta -Ó még gyerek az idő. Rég jártam itt nem is lehet visszaolvasni annyit írtok.
További ajánlott fórumok: