Való Világ 2010 (beszélgetés)
az nem baj, hogy Neked nem, de aki dalszöveget ír, annak kellene , hogy legyen........
hát igen tényleg olyan napraforgó , de hát ő sem tartozik az erősek közé és most már ő is lehet a következő " áldozat" ha nem lesz taktika.Az hogy csinos szép csaj relatív dolog .
a prozódiáról nekem sem volt fogalmam, de utána olvastam :))
Én sosem bírtam azt a fekete ribit, az egész csajban semmi jó tulajdonságot nem véltem felfedezni, az meg hogy csinos szép csaj, az engem nem hat meg:)
ügyes ez a Junior, csak a prozódiáról fogalma sincs...
a klikk klipje sokkal színvonalasabb volt...
szerintem....
zeneileg először nekem is a csürhe tetszett, de minél többször hallgatom meg a klikket, annál jobban tetszik :))
ügyes ez a Junior :))
igen itt olvasom, hogy most Anira mentek rá nagyon, hogy őt kéne kivinni hát mindegy melyik oldalról, de valamelyikről el kéne kezdeni a gyengéket kiszanálni .
én pl. utálom Alekoszt, ennek ellenére a Kultúrcsürhe dala tetszett jobban, mert a rap -hiphop stílustól egyenesen kiver a víz.
szóval az eredmény nem azt tükrözi, amit Te leírtál
mert többen szavaztak rá, mint a rúdtáncosra.
mondjuk ez érthető is :))
Talán Anikóra gondolt:)Jerzy-t majd Éváék kezdik ki alkalom adtán.
Kíváncsi leszek Béci betartja-e a szavát azzal kapcsolatba, hogy most a gyengék következnek, mert tegnap kint a párbajon is megígérte, hogy most a gyengékre fognak menni, akkor Jerzynek kell következőbe kiesni és ő bárki ellen kimaradna.
ez nekm is feltünt...de.....
akkor miért a béci méci ment tegnap vissza????
Mindegy mit tesz! - van egy réteg, akinek nem tetszik, akárhogy viselkedik. Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni!
Én biztos nem, de fehér ember nem felejt és nekem a romás megnyilvánulásaiból volt elég, nehéz lenne az én szimpátiámat ezek után megnyernie.De én amúgy sem vagyok senkinek a fanatikus drukkere, mert igazából egyikőjük sem példaértékű ember számomra.
Tegnap azon okoskodtak Alekkel,h inkább Gigivel kellene párbajoznia mert erzsi a gyengébb és az neki jobban jönne a későbbiekben a döntő környékén.Ez is egy taktika.
A KULTÚRCSÜRHE A NÉZŐK KEDVENCE!
:((((((((((((((((((
pedig a klikk sokkal jobb volt, de hát a csürhében van a görög :(((
elvakultak az emberek :((
Az a baj, ha normálisan viselkedik (szerintem eddig is ezt tette), akkor meg azok, akik nem szimpatizálnak vele, mégjobban köpködnék és azt mondanák, hogy megjátsza magát.
Innentől izgi lesz, nem tudom ti hogy vagytok vele de nem bánom azért, hogy Szandál kikerült.Kérdés, Anikó kinek a valagához nyomódik hozzá ezután.
Kivihetné Anikót is - pár nappal ezelőtt hogy lehordta Évát!
Szandika meg már azt mondja,h tegnap benézte a lányt Sanyi mellett(Sanyi szerint nem voltak jók a fényviszonyok)és az egy régi haver csaj csak nem ismerte fel:)
Szerintem is Éván lesz a sor, mert a Béci is azt mondta, a jövőben már nem fognak taktikázni a kiválasztáskor. Ha tényleg így lesz, akkor szerintem az Éva Gigitől, Jerzytől és Bécitől mindenképpen számíthat egy-egy jelre. Ha ő lenne a kiválasztott, akkor szerintem nem merné kivinni Gigit, max. Jerzyt és akkor visszamehetne.
Igen! - de nincs is ezzel semmi baj! Pozitívan gondolkodik, jól teszi, ha hangoztatja!
Ki ne szeretné.
De majd meglátjuk ezután mit művel bent, vajon sikerül e normálisan viselkednie, nem úgy mint ahogy eddig,visszább vesz e.
Legalább már azt az ostoba Szandált nem kell nézni tovább.
Igen :))
Béla tényleg meg szeretné nyerni ezt a játékot.
Őszintén meg szeretné :))
Nekem is jó lenne egy Alek-Ani páros de lehet,h most Éván lesz a sor.
Azt nem mondtam:)Csak a legvégét láttam a párbajnak és tény, hogy szimpi volt, ahogy vigyorgott, legalább őszintén tudott örülni.
Mindkét lány érdekes. Remélem most égymásra találnak és Anikó látóköréből kikerül a Laci.;)
De ha Béci jópofa, az remélem nem baj :))
További ajánlott fórumok: