Való Világ 2010 (beszélgetés)
- akkor is belém kötötötél, mikor felhoztad a párválasztási témát (a téma az volt, h azt mondtad, amilyen embert párul választunk , az minket is minősít valahogyan) és a köv. hsz-edben azt omndtad nekem , h nem is érted, miről hablatyolok.
- a közmondásoknál ugyanezt tetted :
közmondásokkal , képletesen írtad le a véleémnyed
és megköszöntem szépen, mert enélkül is értettelek.
- többet nem írok, de rohadt bántó, ha valaki nem tud érvelni (mert a legtöbb hsz-ed , amit nkeem írtál már nem érveket tartalmazott a vége felé,ellenben mindben leírtad, h értetlen vagyok)
és azt omndja a másikra, hogy értetlen.
miért , ki vagy te ?
nem írtál semmi oylan nagyszabású gondolatmenetet, amit ne lehetne érteni.
- lacit isa értettem, többsözr írtam le, hogy értem, hogy mi miatt nem tartod ide valónak. ugyanakkor olyasmiket is írtál róla, amik szerintem túlzóak és degradálóak voltak.
-"Hát de tényleg nem érti,olvassatok már vissza."
ez is "csak annyira degradáló, mit ahogy Lacira pár dolgot írtál .
-"Beírtam 2 közmondást,erre megmagyarázza,hogy Ő ezt érti!!Ki mondta,hogy nem?"
állj le légyszi ! ugyanis nem az volt a gondom, h azt képzeltem, h el akarod magyarázni őket, hanem ohgy úgy kezeltél, mint egy korlátolt taknyos gyereket.
szia .
Fataaaaa
már egy csomóan megkapták ezt a lehetőséget.
Nyugi máá. Vihar a biliben :))))
Sziasztok!
Mi a baj Liluval? A szombati frizuráján és sminkjén kívül persze... :DD
Akkor azt nem értem Dóra,ha értetted,akkor miért lovagoltunk ennyit a témán??Olyan voltál,mint aki direkt fel akar húzni...
Bocs,ha sértő voltam,de tényleg olyan voltál,mint aki nem érti,mert csak mondtad,mondtad,kérdeztél arról,amit már elmondtam,hogy miért gondolom úgy
Persze persze.
És ha jövőhéten a kígyóbűvölés lesz a téma, és az a nagy vizilófejű Kovi megy be kiselőadni, akkor onnantól kezdve neki drukkolunk majd? :):)
Gine!
Ha elmérgesedne a helyzet, és úgy döntenétek hogy iszapbírkóztok, akkor meghívót kérünk! :)
Én is bírom:)
Ha otthon van:)
Azért ne túllozunk. Lehet, hogy akkor se :))))
na jó, nem gonoszkodok tovább :O)))
Bírom Lilut. Amikor nem ő vezeti a műsort :))
Egyébként remélem nem megy el olyan irányba a VV4 hogy Erzsit azért továbbjutassuk, mert megsajnáljuk.
Volt már ilyen nemegyszer, amikor pl a "kis mesemondó" az egyébként nagyon butácska sanyarú sorsú kisgyerek nyert tehetségkutatót nehét anyagi helyzete miatt, aztán eltűnt a süllyesztőben.
Szerintem Lilu nagyon sok kisgeyereken segített már :))))
Na jó. Mégse :)
:):)
Csak magyarosítva írják egybe.
na mindegy. :):)Szóval.
Lilu mint a jótékonykodás nagykövete, az olyan mintha Pándi András lenne az anyák védőszentje, Ambrus Attila meg a bankár szövetség elnöke.
Azt nem úgy írják!!!
hanem
Song-lee
:O))
Milyen az a singli pasi?
Mert ha úgy írod hogy "songli", akkor tudom hogy zenekedvelő kínai. :)