Való Világ 2010 (beszélgetés)
Miért lenne az a cél, amiért Fata és te nézed? Szerintem az a célja a csatornának, hogy sokan nézzék. Ennyi.
Hogy ezt ki mire használja, az már egyedi. Van, aki arra, amire most mi. Elmélkedésre, tapasztalatra. Van, aki csak a poénokat nézi benne.
Nem csak egy dologra.
Hm. Bölcs meglátások. (szerintem).
Amúgy Vitkó Laci szórakoztató is volt és megosztó is ezerrel, és imádtam, hogy ő nyerte! :)
Igen, a szavazók között a többség szerint. De én pl nem szavazok. És az én társadalmi csoportom 80%-a nem szavaz. Azaz nem szavaznak a 30 körüli, családos középkategóriások, pedig a nyugdíjasok után mi vagyunk a legtöbben. Tehát kizárólag azokról beszélünk, akik szavaznak. Nagyrészt kamaszok, fiatalok, nyugdíjasok. Ha mi szavaznánk, Laci nyerne. Egyedül ő képviseli ennek a csoportnak az értékeit.
Látszik is a műsoron, hogy nem nekünk csinálják.
Én nem vagyok semmilyen fan.Jól írta le Fata,hogy ennek a műsor a szórakoztatásról kellene szólnia...ennyi erővel nézhetünk vmi politikai műsort is,abban is kbs ennyi szórakozás van
Én kifejezetten szerettem Oli és Alek vicceit,mikor csak hallgattam a műsort,jókat vigyorogtam rajtuk,és ez lenne a cél
Ha emlékszel az előző szériákra,akkor láthatod,hogy nem az nyer,aki a legjobban szórakoztat.
Mert az ellentétes érzelmeket vált ki,és sokkal több emberből,mint aki nem szerepel.
A való életben nem pénzt kapsz,de ez játék.Ennek ez a tétje.És aki pénzt nyer,az meg is érdemli.
Persze nem biztos ,hogy jóra használja.Könnyen el lehet siklani,na meg a hírnév.:-))
Elcsábul az ember a másik irányba.
Tehát Éva konkrétan árulkodni ment, mint Olinak is párszor, de Gigi meg feltételezhetően egy alkalommal. És nem is azért.
Hm :)
Alek egy érzéketlen s..fej.
Mióta mondom, de nem hisztek nekem.
Ugyanazt kérdeztétek :)
92-es végűben a válasz :))
Na, kezdődik. Alek támad Éva kiborul. Kapcsolatuk romokban.
Ezt este sikerült jól megjósolnunk. Meg is szakadt az adás.:(
Nem. Gigit nem várta olyan szintű alázás, lenézés stb. ami Gombi viselkedéséből sütött. Jó, hogy nem ütötte meg Évát. A kutyámmal nem beszélek így.
Mondjuk én Évára immunis vagyok, lehet, hogy ezért van ez. :)) Elengedem a fülem mellett, amit kiabál.
Egy szituról volt szó, ami a Gigi esetében ellenszenves, az Éva esetében említésre sem méltó. Értem én...;)
Egyébként mire gondolsz, hogyan igazolódott be Éva félelme?
Nem jól gondolod.:-)
Csak az nyerheti,aki valamit tett érte,és megérdemli a segítséget.
Jelen esetben,mivel ez egy szórakoztató műsor akarna lenni,annak kellene nyerni,aki ezt a legjobban teljesítette
Az azért erős túlzás,hogy "hirtelen sok pénzt az fog nyerni,aki megérdemli",hisz' ez a való életben ritkán van így,ebben a játékban meg megint csak relatív,hogy ki érdemli meg.