Való Világ 2010 (beszélgetés)
Elment egy lőtérre. Ellőtte a megvett golyókat és az utolsóval.
Hihetetlen. Teljesen józanul mindent.
miért eszik ennyire a ropit?
Egyik ismerősöm párja is most lett öngyilkos és előtte megírt mindetn a párjának, hogy hogy kell majd a gázt leolvasni, mennyit kell maj befizetni, stb. Úgyohgy a cigi is belefér sajna.
Akkor az azt jelenti, hogy néhány percen belül, fog jönni egy mentő, és egy rendőrségi autó.
Az ilyen dolgot nem veszik félválról.
Ha igaz amit írsz, akkor ez egy komoly dráma. Vegyétek videóra szerintem.
Nem, nem láttam. Ez aztán a nagy önkontroll!;)
Erről jut eszembe,tegnap láttad,h az éneklős feladat közben Ani elvette a Béci elektromos cigijét(remélem az volt) és szívta. Nem bírta kivárni,h vége legyen a feladatnak.
Jéesszum. Kicsit elmegyek, és mire visszajövök dráma van.:(
Elkérték a címet és megköszönték a bejelentést. Azt mondták, hogy intézkedni fognak.
Szimpla cigizés? Akkor ez csaj még az Évánál is cigifüggőbb!
Vegye fel!
Csak akkor sértesz jogot ha felhasználod az engedélye nélkül, de ha történik valami, akkor fontos lenne hogy felvegyétek.
Ha igaz amit írsz, akkor ez nem szimpla dohányzás.
Mit mondott az ügyeletes?
A férjem fel akarta venni, de én nem engedtem neki. Személyes jogok megsértése az. Nem?
Ha nem akar meghalni, akkor csak szimplán hülye. Ott üldögél egy kb. 30 cm-es ablakpárkányon, amit két csavar fog, úgyhogy ha ennyire felelőtlen.....nem tudom mi játszódik a kis buksijában.
Vegyétek fel hogy mi történik. Arra szükség lehet később.
Fotót tudtok róla készíteni?
ha valaki hazudik inni kell neki?
Figyi én nem tudom mire készül ez a csaj, de most gyújtott rá másodszorra, mióta észrevettük. A férjem kamerával rázoomolt, egy fiatal lány az.
de tényleg nincs valami jó színe se
Aleknek úgy néz ki a fején a kendő mintha borogatás lenne:)
Szerinted öngyilkossági szándék lehet a dologban?
Basszus.
Ez ha most komoly, akkor az nagyon durva.
"Közvetítesz" majd, hogy mi történik?
Tanulságos.
Remélem nem lesz ha...! Mit mondtak a telefonban?
Betonra esne, ha..... Nem hiszem, hogy csak tolószékbe kerülne. Még kinn van. a férjem meg telefonált a rendőrségre.
Igen.
Ebbe még nincs semmi különös.
Azért majd közben írj, hogy mi történik!
Sajnos sokan nekikeserednek. :(
Ha van lehetőségünk, akkor segítenünk kell. A 3. emeletről leugrani ráadásul nagyon rossz ötlet. Élve marad, és tolókocsiba kerül.
ja ez jó volt azt mondta ha megy párbajra más lesz a haja
Ha valaki öngyilkos akar lenni az előtte rágyújt?
Évának védjegye a belső tulajdonsága!
További ajánlott fórumok: