Pár napja rinyált,h nincs hová mennie aztán jól ott hagyta Sanyit a kufirc miatt mert rögtön egymáséi lettek amikor kijött mert hétfőn már azt nyilatkozta,h szexelt.
Nomeg a munkatörvénykönyv is elég érdekes. Amerikába, drogtesztet hajtanak végre minden új munkavállalón, és aki elbukik, az mehet tovább. Munka közben is szúrópróbaszerűen ellenőrzik az embereket, akik gyanúsak lehetnek. Van egy gép, ami 1 perc alatt a vizeletből megmutatja, hogy milyen drogot fogyasztott a munkavállaló napokra visszamenőleg is. Itt nálunk meg nemhogy kirúgják az egyik műsorvezetőt, hanem még vissza is hívják dolgozni. Az RTL Klub bandája közt rengeteg drogos van.
"Este benéztem, - pont akkor, mikor Alkesz udvariatlanul szólított valakit! - neki is mindent szabad? - mint a villa beli Aleknek?"
- Senkit nem szólítottam udvariatlanul. Igyekeztem egy hülye kérdésre értelmes választ adni. Nekem is annyit szabad, amennyit megengedek magamnak, és amennyit még tolerál a többség. :)
"....hogy mitől érzik "nagynak", "menőnek" magukat egyesek!? Nevetséges!"
Nagynak talán az elfogyasztott bolognai spagettik miatt érzem magam, és tényleg nagy is vagyok, de akkor sem fogok update méreggel próbálkozni. Ugyanakkor téves megállapítás hogy szimplán csak menő lennék. Úgy helyes hogy jövő-menő. És ha nevetséges, akkor nevetni kell!
Ez a legjobb az egészben. Hogy legyen okunk nevetni.:):)