Való Világ 2010 (beszélgetés)
A katonás fegyelem és kemény követelmények-az rendben van, de az "érdi barátunkból" áradó rideg fanatizmus kissé megdöbbentett. Egy rajparancsnok azért emberséges is lehet, ha akar..
Nem először mondom, a jó isten mentsen meg mindenkit, hogy ez az ember az életben hatalmat kapjon.
Ott a lényeg, játék! Ők meg úgy csinálnak,mint ha háborúban lennének...valahogy engem nem izgat fel,hogy Gigi mennyire jól teljesít,vagy Laci,vagy a többiek...
engem Éva nem zavar
főleg azért, mert Alekosszal folyamatos változásban van a viszonyuk és ez kiváló konfliktusokat eredményezhet :))))
Besz.ri egy banda ez:D
Én nem tudom,nem igazán nézem
Először ha lehet Évát szavazzátok ki:))
Utána mehet Gigi is.
Nekem is jóval szimpibb,van benne élet,és igenis van rengeteg vicces,aranyos dolga:)Néha gyagya,de ki nem az??
biztos félnek a fogdától!!
apropó, volt már valaki fogdában?
nemigen néztem a héten az összefoglalókat
Ha lesz egy párbaja tök mindegy ki ellen, küldeni fogok az ellenfelének egy sms-t:) 1x küldtem sms-t amikor még utáltam Évát, és Tordassal párbajozott.
Én is így látom,és bizti így is tennék hasonló helyzetben,mert alapban ilyen vagyok,nem bírom ezt a nagy komolykodást:)Mit kell mindent ennyire komolyan venni?Hülyeség sztem:)Ha Olivér még bent lenne,lenne most is nevetés,katonaság ide,vagy oda:D
kiszavazzuk Gigit?
szerintem is uncsi
Én is csípem Évát, sokkal jobb műsort produkál mint Gigi aki nagyon unalmas nő mellesleg.
Ez a legjobb hét szerintem a negyedik szériában:) Kár, hogy csak 1 hétig tart:)
Ugye? Mindenki véresen komolyan veszi, de ettől még nem lesznek katonák:DD Miért nem lehet elpoénkodni?
Alekosz sokkal labilisabb, csak erőszakosan higgadtnak tetteti magát. Nála nagyobbat fog borulni az a bizonyos bili!
De ha már beválogatták a villába és anno megfelelt akkor ebben a feladatban is megkellene,h állja a helyét.Vagy ő most kapjon felmentést mert labilis idegrendszerű?Ez egy játék.
hihi,az nem semmi lenne:D
Én csípem,hogy Éva ilyen renitens,tök vicces,legalább nem olyan uncsi ez az egész!:D:D:D
ez lenne az egyetlen esélye :))
Alekosz most azt is megparancsolhatja a lányoknak, hogy szexeljenek vele?
:))))
Ez így működik:) Az alapvető tiszteletet megadják az embernek, de mégis úgy érzi egy katona magát, mintha az ember és az állat közötti szinten mérnék:)
Alekosz azt mormolja magában egyfolytában:
"aki önmagát uralja, az a világot is uralja""aki önmagát uralja, az a világot is uralja""aki önmagát uralja, az a világot is uralja""aki önmagát uralja, az a világot is uralja"
:DDDDDDDDDD
Látom,párom is azt mondja,ez rendben van,de nekem nem tetszik.
Figyu,régen nem az volt,hogy előtte behívták egy orvosi vizsgálatra? Pszichológiai tesztet is kitöltettek velük..sokan kaptak e betűt,..vagy i-t,hogy alkalmatlanok a katonaságra...köztük volt labilis idegrendszerű is..Éva is ilyen..azért mond most is ilyeneket Alekosznak,mert védekezik..szerintem hamarosan sírógörcsöt kap...
Egyébként így volt a valódi honvédségben is, kiválasztották a leggyengébbet, a legrosszabbat, folyamatosan azt hajtogatták neki, hogy te szar vagy,te nulla vagy....és volt aki öngyilkos is lett...
Tudom, csak poén volt:) Nézem én is a VV-t:))
Alekosz rajparancsnok lett.
A jó isten mentsen meg mindenkit a villában az uralmától..
ez a magázódás zseniális!!:)))
Akiben nincs csapatszellem abba belenevelik. Megmondom őszintén, engem megváltoztatott a katonaság, kicsit edzettebb lettem lelkileg, és tényleg megtanult az ember egymásért kiállni.
További ajánlott fórumok: