Való Világ 2010 (beszélgetés)
jó lenne ha az élőt is bekapcsolnák korábban nem háromnegyed 11-kor.
főleg ma buli lesz kíváncsi leszek
most szimpi volt Laci megint mikor kérdezték kilőtte le a pitypangos nénit Laci elkezdi én voltam
Az tetszett nagyon:)))
Nem fújják már nekünk sem a takarodót,biztos később kerülünk az ágyba.
Ha másra nem arra jó volt a hét,h többet aludtam:)
szerintem az se tudta hol van :)))
ez tényleg jó buli lesz:))
Uh,ne is mond alig vártam már!!!!!!!Ráadásul így hogy elmaradt az első futam!!!
Alek ma aranyos volt ahogy röhögő görcsöt kapott!!!Anikóról meg teljesen igaza volt.
Valóban csúnya sovány,nincs mit fogni rajta.
Fogalmam sincs,hogy miért gondolják néhányan,hogy így jobban néznek ki...soha eszembe sem jutna levágatni,olyanok mint a csurik
Azért Aleket is megnézném ő se lehet gyakorlott:)
Eddig nem volt tapasztalható, de most üdítő kivételnek lehettünk tanúi.
Béci valóban túllött a célon, de valahogy nem tudtam komolyan venni, nekem úgy tűnt, ő is humorosan fogta fel.
Akiket csicskáztatott, azok nyilván nem..
A zászló miatti büntetést természetesen megérdemelte, amit ő sem vitatott.
Neki szép haja volt pedig.És most nagyon sok nő utánozza ezt a frizurát.
Én nem értem, mi veszi rá 1 nőt arra, hogy így elcsúfítsa magát egy ilyen frizurával:S
Egyetértek,meg már lassan átmegy csontvázba.
Az komoly:) Már a strip tease táncnál is elég nevetségesen táncolt:)) Lehet én is belenézek az online-ba:)
Pont azt néztem én is.Jobban állt Neki a hosszú haj
Gondold el Lacit a rúdon:)
Nekem nem tetszenek az olyan rövidhajú nők, mint amilyen Ördög Nóra frizurája. Nagyon elcsúfította magát ezzel a hajjal:S
Igen, ha elalszanak a pöcshuszárok, leszek. Én is belenézek a rúdtáncos buliba.:)
Hol vannak ilyenkor azok a Béla fanok, akik mindennek az ellenkezőjét állítják mindenről? Ha bebizonyosodik, hogy semmi sem úgy van ahogy ők fújják itt egész nap, szépen elbújdosnak. Nevetséges.
Keleti Györgyi felfüggesztett börtönbüntetést kapott??? Apuci intézte el neki? Hihetetlen, hogy 70 éve baloldalhoz közelállók dolgoznak a mai napig az igazságszolgáltatásban!
Oli tényleg nagyon hiányzik innen,Ő vitte rendesen a társaságot a hülyeségbe,volt is min nevetni naponta,akkor azért többször követtem a műsort:)Most,ha kevesebb részt vágnak be Alekékról,akkor számomra uncsi
Alek most emberi volt! - egy jót röhögött - nehezen tudta abbahagyni!
Egyet értünk és ezért is ülünk le a tévé elé.Jó lenne még néhány ilyen figura bent, kár hogy Oli kiesett.
Az igazi barátságok gyerekkorban kötetnek.
:)
Így kellene játszani ezt a játékot,nem olyan mereven,mint néhány benti:)
Hát elég unalmas lenne nélküle a műsor:)
Akár:)) Na de! Melyik barátság bent??
További ajánlott fórumok: