Való Világ 2010 (beszélgetés)
most magyarul lekurváztál?
Valahol érdekelnie kell, mert mindig az anyukáját emlegeti ezzel kapcsolatban.
Ha Gigit meg nem érdeklik a következmények, akkor mi a fenének foglalkozunk vele?;)
Nekem eszembe sem jutott, hogy a pénzért csinálják. Gondolom azért, mert mindenki magából indul ki...;))
Nem is azzal van bajom,h szexeltek nem vagyok prűd de ez azzal is jár ,h csontként majd a kutya elé dobnak.Van aki ezt nehezen viselné és van akit nem érdekel.Gigi valószínűleg a második variáció.
te milyen vágyról beszélsz,mikor eggyik alkalommal szexeltek a gigi ő maga mondta,ha rágondol kirázza a hideg,fúj,ha én valaki után vágyakozom akkor nem undorodok tőle,ők csak is a pénzért csinálják higgyétek már el,na és nekem ez az undorító
Nem vagyunk egyformák,egyszerüen ennyi az egész!
mert a gigi akar az erzsitől más egyebet,szerintem ezt nem gondolhatja senki
na pont ezt mondom,hogy itthon a négy fal között úgy nyögök ahogy akarok,de őket több millió ember nézi,és szét fikázzák őket,ez nagyon megalázó,és ha ezt egy nő nem fogja fel akkor tiszta gáz,és csak negatív dolgokkal illetik,ez magára nézve gáz
Nem tudom, ki az, aki ezen élvezkedik a tv előtt?
Már nem tudják, mivel töltsék ki a műsoridőt.:(
Érdekes, amikor anno Frenky a villaléte alatt két nővel is szexelt, akkor nem röhögött senki. Sőt... nagyon is menőnek tartották.
Ekkora szemétséget! Ez tényleg nagyon megalázó.:( És mindezt miért? Mert engedtek a vágyaiknak. Na bummm!
Sziasztok!Hát,nem is tudom ,ez már a szerkesztőket is minősiti!
Az még hagyján,h győzike és vendégei röhögcsélnek engem az akasztott ki,h kétszer is leadták az utolsó szexüket mégpedig úgy,h másodjára már egy csaj vonaglott a stúdióban egy ágy előtt,ment a zene és a csaj mögött a háttérben újra vetítették a szexüket mint egy videóklippet.Nekem ez eléggé megalázó volt.
hát lehet, h más a végeredménye a gyereknemzés - célzatú szexnek meg a fogamzásgátló szedése alatti szexnek, de mondjuk érzésre ugyanaz a kettő :)
laci eleve azért nem csinálja meg anikót, mert anikó nem akar tőle semmit.
egyébként éva is lefeküdt volna ádámmal, béci is azt mondja, minden lányt megcsinált volna.
anikó szandikát elégítette ki.
oli és több fiú is szokott önkielégíteni.
szóval hol itt a gond ?
gigiékről nyilván azért van szexelős videó, mert benn van a párjuk.
a többieknek nincs benn,ergo róluk önkielégítéses videók készülnek.
csak egy pillanatra gondolj bele, hogy esne, ha mások bíráskodnának a nemi vágyaid kielégítése fölött. erről kizárólag Neked van jogod dönteni.
Az Erzsi Gigibe fröcsköl (elnézést a kifejezésért) és mégis Neked van hányingered. Hogy is van ez?;))
aki fröcsköl az erzsi,nem én
tudatuk nincs,nem kamera tudatuk nincs,ez azért különbség,a laci miért nem csinálja meg az anikót,azért mert ő tisztában van azzal,hogy hol van,a gyerek nemzést meg tényleg ne keverjük már bele,az azért teljessen más
A Belevalóban kommentelték az együttlétet? Vagy mi nem tetszett?
Nekem csak az nem tetszik,h gúnyt űznek a szexelésükből, ezt elég kellemetlen lehet nézni az anyjának v majd nekik kint.Nagyon nem tetszett ahogy a belevalóban mutatták őket.De mivel ők vállalták ezt az egészet lehet,h majd ez sem fogja őket zavarni.
Egyetértek. Senkinek nem ártanak az együttléteikkel, nem is értem, minek emiatt fröcsögni.
Már elmondta Szandika a tv-ben,hogy csak egy éjszakát töltött külön,Zsuzsinál aludt,de folytatódik tovább a pasival,és csak jókat röhögnek a markukba a pletykákon!
El kellett volna mennem ügyet intézni de babszemjankó miatt maradtam délelőtt:)
Most itthonról intézkedek :)
hmm...
én pl. pont tegnap hordtam itt le gigit az erotikus melói miatt.
de ahhoz minden embernek joga van, h eldöntse, mikor, hol és kivel szexel.
nem ártanak vele senkinek.
látszani se látszanak a testrészeik.
természetesen a családnak biztos kínos a dolog.
és a szüleink tényleg ugyanezt csnálták :)
a kiesett és a korábbi lakók elmondásai alapján nekik ott bent már réges rég nincs kameratudatuk, nem gondolkodnak minden pillanatban azon, hogy ki mit lát belőlük idekint.
Nem olvastam vissza, mert leragadtam a tegnap esti hozzászólásoknál, pontosabban Alkesz egyik beinkelt kamuvdeójánál. Azóta is ápolom a lelkem.;))
Azért délelőtt volt egy kis háborgás de igaz is jöttél a slaggal:)
Hogy vagy? Hogy telik a napod? Hol van a babszem jankód?;)
További ajánlott fórumok: