Való Világ 2010 (beszélgetés)
tök más felépésre rohangálás közbe széthagyni a dolgokat és kupisnak lenni mint otthon a saját házában lenni
tehát attól hogy szállodákba kupis attól még lehet házitündér otthon
Jóéjt!
:O)
Alakítunk még a tisztánlátásodon :)))
Ha valaki még az életben sosem vasalt, mosott, vagy főzött, az hiába akarja eljátszani, hogy mennyire házias nem fog összejönni neki.
Próbád meg Te is azt játszani, hogy autoszerelő vagy. Kíváncsi vagyok meddig tudna eljutni a gazdája azzal az autóval amin Te állítanál gyújtást.
Örülj neki,hogy eddig még nem mutatkoztam be:D:D:D
Áhh,nem vagy Te olyan rossz,csak rájátszol:)
Aki nem házias, az ezt nem tudja így megjátszani.
Nézd meg Évát :))))
max 1 napig bírná :)))
Fut Bécs felé Jellasics, a gyáva,
Seregének seregünk nyomába',
Megrémülve fut a magyar hadtól;
Magyar hadban egy vén zászlótartó.
ezért:D
Az gyávaság lett volna.
Alattomos, mert addig várt és nyalizott, amíg nem érezte biztosnak a lehetőséget. Akkor nem lett volna alattomos, ha hetek óta mondogatta volna, hogy Gigi megjátszod magad és ezt nem bírom és kiviszlek, hogy megmérkőzzünk.
Ehelyett mi történt?
Gigi, rád semmi rosszat nem tudok mondani
2 nap múlva:
Gigi, te egész végig megjátszod magad,
Nane :)
mondjuk ezt mi nem tudhatjuk, h házias -e.
egyébként gigi egyszer mondta balázsnak, hogy alig van otthon . úgy azért nehezebb egy horváth rozinak lenni.
Most íra le Dóra,hogy Te is érts:)
Attól,amit az a lány mondott,még lehet a barátnője,nem szidta,csak mondta,hogy kupis...
Álmodj csak Csabika,biztos nagyon házias otthon is,legyen Neked,tudod,hogy engem annyira ez nem érdekel,csak néha benézek:)
Anyukájának már bemutatkozott kint,sztem semmin nem lepődött volna már meg a családja:)
Medek,mert álmos vagyok!Jó éjt!:)
basszus csaba doki, ez akkor lenne igaz, ha kihívta volna a leggygengébb erzsit.
ez egyátalán nem igaz most , amit mondasz - legalábbis a kihívással kapcsolatban.
amúgy ildit meg nem is ő hívta ki. csak leonidaszt.
másrészt nem ő kérte a zöld kendőt, hanem a többiek től kapta. ez UTÁN választott valakit, aki történetesen a legnagyobb benti riválisa - és egyáltalán nem gyengébb mint máskor, de mindegy (vagy legalábbis nem annyival, hogy annak bármi jelentősége lenne.
ebben sehol nincs alattomosság.
alattomosság lett volna anikóra hagyni a nagy falatot, gigit......
Tény.
Mármint, hogy kivételek vagyunk :)