Való Világ 2010 (beszélgetés)
hát igen.
buci örülhet, hogy nem vált gyilkossá. az lenne csak a kemény.
nem biztos, Monty.
hisz két hét múlva akkor Éva - Gigi vagy Éva - Laci párbaj lenne.
éva nem tudta volna kikerülni ezt, valamelyikkel mindenképp lenne párbaja.
lehet, úgy érezte, ha már muszáj menni, inkább gigit próbálja meg kiütni, nem anikót, akit kedvel. és tudod, mondta is, hogy az eddigi kendőket nagy részben nekik köszönheti.
ha Cini túlélte, túl kell élnie Bucinak is. sajna Buci nem tanult időben a hibáiból.
persze ez sovány vigasz..
Reméljük Anikót is legyőzi.
Mindenesetre a nehezebb utat választotta,bátor.
igen, azt hallottam én is, hogy mnodta.
mondjuk ebben csak az a necces, hogy akkor a végén meg anikó marad ott neki , ha gigi és erzs kiesik.
erzsivel éva nem fog már párbajozni, az szinte tuti.
Azt olvasni, S.Buci vezeti a holnap esti VV4-et, legalább is az eredeti műsor-rendet eddig nem változtatták meg.
Buci az őszi másodfokú tárgyalásáig amúgy is ráér..
Én sem látom gyengébbnek,erzsi a gyengébb.
Arra céloztam és azzal érvelt Éva is,h azért akarja hamarabb kivinni Gigit,h erzsi maradjon későbbre akit gyengébbnek tart és így könnyebb dolga lesz a végén.Na ezért bátor és tökös húzás amit most megcsinált.
Ennyire nézem... :)
Köszi-köszi :)
ígen.
erzsi a legggyengébb láncszem.
Anikó szépen lassan beevez a döntőbe:((
Remélem vki még megállítja.
Ha én a villában élnék, és csak a benti viszonyokat látnám, Gigit erősebbnek érezném, hisz a Bélával tesók, és dupla szavazó tábort éreznék mögötte.
Tehát Éva a nehezebb utat választotta szerintem is.
én nem látom gyengébbnek gigit.
sem a fórumokon, sem a rajongói oldalán nincs változás.
és semmi gázosat nem tett, ami elfordítaná tőle azokat, akik eddig is őt szerették .
még a szexelés téma sem újkeletű, a szállodás sztoriban is volt már erről témázás.
igen, nem biztonsági játék, az biztos.
de igazából ha most erzsit viszi, akkor lehet, hogy két hét múlva is itt lenne a gigi vagy lacit lett volna kénytelen vinni (mert akkor anikóra maradhatott volna gigi és vagy kiesik vagy védett lesz, anikót meg elvileg nem vinné ki, csak ha nagyon muszáj).
szóval lehet úgy gondolta az éva, két hét már nem oszt nem szoroz annyit és a gigi párbaj úgy is be van ígérve a kezdetek óta; és hát két hét múlva akkor vagy gigi maradt volna neki vagy laci.
tódi az más eset :)
amúgy most anikóval jótt tett a bennmaradás szempontjából, neki így nem gigi jut, hanem erzsi :)
Szerintem okosabb lett volna, ha Jerzyt hívja ki. Folyamatosan fenyegette vele. Logikus lépés lett volna, csak az elfogult Éva-utálók szerint gyávaság, de nekik mindegy, mit tesz Éva, mert bármit tesz, az gáz.
Gigi mitől gyengült volna és ha úgy is lenne, Éva honnan tudhatná? Ezt is tudjuk, hogy kik találták ki... :DD
Most ez nem volt túl okos döntés szerintem, mert ez nehezebb párbajnak ígérkezik.
igen, amúgy még a gyengébbet választani sem elítélendő, hisz a cél a bennmaradás.
de gigit választani meg kifejezetten belevaló és igazságos volt. szerintem.