Való Világ 2010 (beszélgetés)
Én meg néztem ki a szájából...;)
Csak beleláttam a műsorba néha, mert amikor vacsorázok akkor megy közben a nappaliban a tv. Szánalmas nők voltak, pénzéhesek. Hasonlítunk a 20 évvel ezelötti romániához, ahol a román nők vadásztak a magyar pasikra, mert otthon nem volt mit enniük.
Már majdnem azt írtam,h egyetértünk de miket írsz te a végén,jóisten,remélem nem így lesz bár tudom,h így gondolod mert írtad többször.
Ne nyerjen már se Anikó se erzsi,jó?
Szurkolj Lacinak!
Hozzon má' nekem is valaki onnajt!;)
Biztosan az erotika kiállíáson találkozott vele, ahol az Éva show gilrlesekedett.;)
[link]
A 8. kép kommentje nagyon érdekes...
Persze sajnáltatta magát Bélávval, hogy ők milyen szegények, albérletbe laknak. Nem kellene 30 ezer forintos ruhákat vásárolni a plázákban, meg fullos helyeken kajálni. Én is meglepődtem mikor mondta, hogy 900 eurót keresett franciaországban. Mellesleg olyan volt a Jerzyvel való beszélgetése a munkájáról, mintha valaki a felvétel elött azt kiabálta volna: "Csapó, felvétel indul. Mesélhetsz Gigi."
Béla is nagyon szegény gyerek. [link]
Nagyon fals mind a kettő...
az az eper nagyon szép volt cukorba tunkolta bele és úgy ette .Biztos jó drága volt.
Helyes fiatal lányok a hírnév miatt még Benkő fütyijét is bevállalták volna,borzalmas nők vannak és ilyenek vonulnak majd fel Alekhez is.
Úgy beszélsz, mintha Éva minden ügyes bajos dolgáról tudnál. Vagy ennyire ismered Évát, esetleg személyes kapcsolat fűz hozzá ?
Biztos vagyok benne semmivel sem jobb mint Gigi egyik szempontbó sem, ha azt vizsgáljuk ki mit csinált a való életben. A villában pedig egyértelmű Gigi viselkedik kultúráltabban. És jelen állás szerint ezt kellene alapul venni.
ja erről jut eszembe nézed holnap a csillag születiket?
Csak nem a Norbinak szurkoltál? Mondd, hogy nem!;)
Anikóról és a kajáról jut eszembe: hol lehet olyan guszta epret ilyenkor beszerezni, mint amilyet ma nyammogott.
Ugyanaz van mint az X faktorban Norbinál,kell a döntőig a show és nézettség miatt de nem ő fog nyerni.
Rendőrparancsnok lennék, csinálnék egy razziát az RTL-nél, ugyan nézzük már meg dolgoznak más drogosok is Stohlon kívűl? Meglepődnénk mennyi "celeb" hullana ki. De szerintem még a stáb tagjainak is jórésze mehetne a levesbe, mert azok viszik be a "cuccot" Megvan nekik erre az emberük.
Igen ezért nem fogja Alekosz megnyerni. Alekosznak ez a játék lesz a fődíj. Biztos több álomutazásban, lukulluszi vacsorákban, és egyéb nyalánkságokban fog részesülni, a VV4-et meg más fogja nyerni.
A tippem továbbra is Anikó. Titkos esélyes nálam még Jerzy.
fúúúúúúj az nagyon undorító lehetett meg mikor a dzsungelbe "domborítot" meztelenül na az is nagyon gáz volt:)))
És képes volt valaki vele ágyba bújni hát az is hova tehette a maradék józan eszét:)))
Anikó milyen igényesen eszik és nagyon éhesnek tűnik:)
Gigi vállalhatatlan, mert hazugságokra alapozta villalétét. Eljátszotta a csórikát, közben meg nagyságrendekkel többet akaszt le, mint a magyar átlag! Nem kell a hazugság a villába, hanem az őszinteség és az egyenesség, Éva megy vissza! Ennyi!
Persze a nézettség a fontos az RTL-nek, nem az, hogy ki nyeri meg a játékot. Undorító egy társaság. Az, hogy Alekosz melyikből profitált volna legjobban azt les..rják. Nagy esélyes volt a főnyereményre. Dehát a nézettség a fontos. (Ezért sem gazdagítom az RTL nézettségi skáláját)
így van itt a tettek mezejére kell lépni , meg kell mutatnia mit tud.:))(vagy mit nem tud)itt lehull a lepel mindenről
Te csak azt hiszed,Benkő trottyos testét is mutogatták 9 után:)
Hát milyen érdekes, hogy 4 hónappal kapcsolatuk után, épp a párbaj elött beszélgetnek arról, hogy ki miből él:))) Nevetséges próbálkozás. Tuti szóltak Giginek a riportszobába, hogy lehet ha kint marad párbaj után készüljön fel arra, hogy megjelentek titkok róla a külvilágban. Talán aznap szóltak neki, amikor elsírta magát Bélának, hogy itt főzött mosott takarított a villába a semmiért:))) Nagyon átlátszó.
Már pedig most bizonyítania kell,abban a műsorban nem lehet csak a lantot pengetni mint benkő:)
biztos lesznek nyomdafestéket nem tűrő randevúk.Csak 18 éven felülieknek, meg csak 11 óra után tűzik műsorra.:))
Ezért lenne jó, ha a csajok kifecsegnék majd a kis titkait...;)
mit bizonyít azt amit talán nem is tud:))
én nem leszólni akarom, de lehet csak a szája nagy aztán ha odakerülne akkor meg csendbe lenne.
Sztem épp ez miatt nem fog nyerni Alek,ez már túl sok volna egymás után.Fájdalomdíja lesz ez a műsor.Viszont így ott a lehetőség a többieknek és nyerjen Laci Béci ellenében.
Szerintem is tudná ezt élete végéig csinálni.
További ajánlott fórumok: