Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Válás?! Hogyan tovább? fórum

Válás?! Hogyan tovább? (beszélgetés)

1 2
2016. febr. 2. 13:12

[link]

Olvasgass innen is .

20. lusza (válaszként erre: 17. - Reniceee)
2016. febr. 2. 13:12
Milyen undorító akkor csalni, amikor a felesége terhes, gyereket szül, ott vannak a pici babával. Akkor kellene a legjobban összetartani, szeretni egymást, boldognak lenni.
19. lusza (válaszként erre: 18. - Chestnut)
2016. febr. 2. 13:11
Igazad van, ha válás van, mindenkinek tiszteletben kell tartania a másik magánéletét, mert ahhoz már semmi köze. Ahogy a férj új nővel akar lenni, a feleségnek is meg kell hagyni a saját életét, nem akármikor odamenni.
2016. febr. 2. 13:07
Még egy dolog, egy láthatás. Ha tényleg megutáltátok volna egymást az évek során kölcsönösen, és boldogan rábólintasz a válásra, akkor természetesen oké a mindennapos láthatás. De így? Ő már továbblépett, de te így hogy fogsz? Vagy elvárja, hogy maradj egyedül örökké férfi nélkül, és csak neveld a gyerekeit? Esetleg még néha ott is alhat nálatok, amikor megy a gyerekeket látogatni, ha az új asszony hisztis napokat él meg? Ne menj bele a mindennapos láthatásba. Ami neked kényelmes, a normális a kéthetente hétvége, és esetleg 1-1 nap hétközben.
17. reniceee (válaszként erre: 1. - Jszyl)
2016. febr. 2. 12:59

Ahogy a többiek mondják, mindent papírra fektetni, mert bizony a másik nő bele fog szólni, s ha elvan csavarva a feje... az sok mindenre képes.

Az ok?? Rád keni?

Ahha el ne hidd már!! Eddig miért nem mondta neked?

Inkább rádkeni, mint hogy beismerje hogy ő csalt meg, ennyi

16. 408020f45e (válaszként erre: 7. - E2f062d598)
2016. febr. 2. 12:58
Én is ezt gondolom!
15. Tuksika (válaszként erre: 13. - Chestnut)
2016. febr. 2. 12:52
Pontosan. Első mindig a beszélgetés, megpróbálni megoldani a problémákat. Ha nem sikerül, akkor lehet agyalni, hogyan tovább...
14. Chestnut (válaszként erre: 1. - Jszyl)
2016. febr. 2. 12:51

Muszáj maradnod a városban, a lakásban? Feltétlenül ezt akarod?

Gondolom a hitelben egyébként is adós, tehát a törlesztés rá eső része alól nem szabadulhat, viszont ha vállalja a törlesztést, akkor máris cuccolhat a szomszédba. Talán jobb lenne, ha kifizetné a részed, és kezdjen a hitellel meg a lakással, amit akar. Így el tudsz szabadulni. Gondold végig, mi a legjobb neked hosszú távon.

13. Chestnut (válaszként erre: 11. - Tuksika)
2016. febr. 2. 12:48
Engem is ez ragadott meg. Minden kapcsolatban vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, és kis gyerekek mellett előfordul, hogy nem jut idő a férfira. Valóban nem nevezhető férfinak többé, ha feladta a családját, mert el lett hanyagolva.
12. d57839e20e (válaszként erre: 1. - Jszyl)
2016. febr. 2. 12:43
Csatlakoznék az előttem szólókhoz! Minél előbb rögzítsétek papíron, ügyvéd előtt, amit megígér, mind anyagilag, mind egyébként, mert máskülönben ezek az ígéretek nagyon múlandóak lesznek sajnos.
2016. febr. 2. 12:43

"Az ok? Nem lehet velem élni, állítólag ezt a 12 év alatt folyamatosan mondta nekem, én vagy nem hallottam meg, vagy nem is tudom..."

Ilyen nincsen. Nem hiszem, hogy Te nem hallottad volna meg, inkább az hogy ő a saját fejében játszott színházat, gyűltek benne a negatív érzések, és max csak célozgatott neked... Mert ha normálisan elmondja, egyértelműen, ami bántja, arra csak emlékeznél... ;)

2016. febr. 2. 12:31

1.fogadj ügyvédet!

2.vedd le minél több lóvéval és rakd ki a picsába!

Manapság már nem léteznek férfiak,csak ilyen kis köcsögök,akik csak a gyerekcsinálásban jeleskednek,de a felelősségvállalásban már nem.

9. csikil4ny (válaszként erre: 1. - Jszyl)
2016. febr. 2. 12:14

Szia!

Az anyagiak leszögezésében az ügyvéd tud segíteni, a többiek már írták: mindent szépen le kell papírozni.

Normális az, hogy össze vagy zavarodva. Idővel el fog múlni!

Azzal meg ne törődj, hogy ki mit mond, nem lényeg. A XXI. században vagyunk, nem te vagy az első és nem is az utolsó feleség akit elhagy a férje! Fel a fejjel!

8. lusza (válaszként erre: 1. - Jszyl)
2016. febr. 2. 12:13
Keress egy ügyvédet, legyen minden fixálva, gyerektartás, láthatás. Ne menj bele abba, hogy ő majd mindennap odamegy hozzátok.
7. e2f062d598 (válaszként erre: 1. - Jszyl)
2016. febr. 2. 12:08
Szerintem nem veled van a probléma, hanem jött az új nő. Ne hidd el neki, amit mondd, így akarja megnyugtatni magát. Azt, hogy ő volt aki kikacsintgatott nem fogja beismerni.
2016. febr. 2. 12:05

Emellett én sürgősen elkezdenék bölcsit keresni a kicsinek hogy vissza tudjak menni dolgozni és ne az ex férjtől meg a nőjétől függjek... a holmiját meg becsomagolnám, költözzön az új nőhöz meg a 3 gyerekhez, azokkal biztos könnyebb élni...

Szüleid mit mondanak?

2016. febr. 2. 12:05

Mindent leíratni! Aztán ügyvéd elôtt nyilatkozni, így menni a bíróságra a megegyezéssel!

Semmi szóbeli ígéret.

Szó elszáll!

2016. febr. 2. 12:04
Minél hamarabb fordulj ügyvédhez. Sajnos ilyen ígérnek mindent, de később legtöbbször fordul a kocka, nemcsak anyagiak terén, hanem a gyerekekkel való foglalkozásban is. A munkahelyedre nem tudsz visszamenni dolgozni?
3. b598e4912b (válaszként erre: 1. - Jszyl)
2016. febr. 2. 11:52

ó igen! most azt mondja ezt fizem én, azt fizetem én, bla bla bla Aztán új nő oszt szoroz számol és arra az eredményre jut, hogy miért neked és a te gyerekeidnek adja a pénzt? miért nem az ő 3 gyerekére költi?

Gyorsan papírozzátok le a mocskos anyagiakat, hogy az új nő ne tudjon pénzügy minisztert játszani!! Fizeti a hitelt? JÓ! Adja ügyvéd előtt írásba, amennyiben nem fizeti, akkor is biztosítsa neked és a gyerekeknek a lakhatást, albérlet, kisebb lakás... Gyerektartás, ha mond egy összeg és az jó, aügyvéd előtt papírozni, ha nem majd a bíróság mond egy számot.

A többi már nem ilyen kardinális kérdés :D

2. trapiti (válaszként erre: 1. - Jszyl)
2016. febr. 2. 11:50
Keress egy jó ügyvédet és ne hagyd magad dróton rángatni. Nem átjáróház az életed szerintem... ha válik, akkor váljon rendesen, és nagyon következetesen le kell fektetni a feltételeket az elejétől fogva.
2016. febr. 2. 11:43

Sziasztok!

Azért hoztam ezt a fórumot létre, mert hátha jár hasonló cipőben, mint én.

Hátha tud nekem valaki valami okosat mondani.

Választ nem hiszem, azt még nem találtam meg. :-(

Nagyon tehetetlennek érzem magam, és nem tudom mi tévő legyek.

Röviden:

A férjem egy hete közölte, hogy válni akar. 12 éve vagyunk együtt, két gyönyörű gyermekünk van, egy 5 éves kislány és egy nemrég múlt 1 éves kisfiú.

Mikor ezt közölte teljesen padlóra kerültem. Az ok? Nem lehet velem élni, állítólag ezt a 12 év alatt folyamatosan mondta nekem, én vagy nem hallottam meg, vagy nem is tudom...egyszerűen döbbenet. Közben kiderült, hogy van egy 3. is a dologban. Ami a legdurvább, hogy a szomszéd utcában lakó 3 gyerekes nő, és én is ismerem, a gyerekeink egy oviba járnak, ami egy elég kis közösség, mert ez egy kis ovi. A város ahol lakunk, az sem túl nagy. Van egy lakásunk, amin hitel van, én meg GYED-en vagyok itthon (elég kevés 40 ezer forint). A férjem egyébként jó apa.

Felfogni sem tudom még ezt az egészet, nem tudom, hogy élem túl, de a gyerekeim miatt muszáj lesz.

Viszont! Hogy fogok tudni így itt élni? Ebben a városban? Ahol mindenki ismer mindenkit? Az én gyerekeim az ő gyerekeivel jár egy oviba?

Folyamatosan azzal jön a férjem, hogy ő el fog minket tartani, meg fizeti a hitelt, és MINDEN! nap részt akar venni a gyerekek életében? Még is ezt hogy gondolja? Szerintetek? Ez hogy kivitelezhető? Tudom...a gyerekeket nem vehetem el az apjuktól. de hogy gondolja, hogy minden nap ott lesz, mert ő segíteni akar? És...mert én úgysem fogom bírni ezt egyedül....

Most eljöttem a gyerekekkel egy hétre..holnap jön értünk, és még nem tudom mit mondjak neki..tudom, hogy meg kell egyeznünk, de egyszerűen nem látom, hogy hogy fog ez menni...senkihez nem tudok menni...a családom nem tud segíteni. Ott a lakás, de azon is hitel van...

Először úgy is az anyagiakat kell megbeszélnünk, meg a gyerekekkel a láthatási dolgot. Szerintetek? Nem tudom hogy legyen. Mit mondjak? Hogy jöhet a gyerekekhez? Azért azt sem tudom elképzelni, hogy csak úgy jön-megy az életünkből...

????

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook