Valaki tud erre valamit mondani? (beszélgetés)
Akkor sajnos, szinte biztos, hogy pánikbetegség.
Amikor rosszul vagy, próbálj úgy levegőt venni, hogy lassan, mélyen szívd be az orrodon keresztül, és a szádon lassan engedd ki. A szívritmusod is normalizálódik tőle.
Olvass pár cikket a pánikbetegségről, rájössz nem fogsz meghalni, de önmagad szinte az ájulásig tudod hergelni, idegesíteni, hogy itt a vég.
Nehéz kijönni belőle, de nem reménytelen, tényleg a fejben dől el, hiszel a vészüzeneteknek, vagy eltudod hessegetni magadtól a rossz gondolatokat.
Furcsa egy betegség ez, az ember az eszével tudja, hogy nem lesz semmi, de a teste mégis vészjeleket ad. Valószínű valamivel túlterhelted Magad, a szervezeted, így parancsol megálljt.
és h derült ki a pontos diagnózis??
végig jártál minden vizsgálatot??
Szia!
Hasonló tüneteim voltak (igaz akkor nagyon stresszes volt minden), én akupunktúrás kezelésre jártam, ott ajánlottak még különböző gyógyteákat, és utána szépen helyre jött minden :)
ekg-t kétszer csináltak mikor bekerültem a sürgősségire azt mondták h az rendben.
Sokan arra gyanakodnak h a munka miatt vagyok pánik beteg.
Mert pl a párkapcsolatom tökéletes.
És ezek a rosszul létek akor törnek rám leginkább ha egyedül vagyok.
nekem is azzal kezdett a doki hogy nyugtató, mondtam neki szedje be ha ideges:D
fogytam, két hétig nem ettem, azt hittem meghalok, aztán rájöttem hogy ennyi a bajom amit az előbb leírtam, azóta kevésbé ijedek meg és így más nincs gond
sok embert ismerek akinél ugyanez van
nálam a konkrét ok a kajálási rendszertelenség volt, de ismerek olyat aki a párkapcsolata miatt volt beteg a bizonytalanság miatt
Ha teheted menj el másik orvoshoz, aki elvégez egy szív UH-t, készít EKG-t, a megnyugvásod miatt.
A tünetek alapján, mint már valaki írta, pánikbetegségre tippelek, de itt még egy orvos sem tudna Neked mondani semmit.
Mielőbbi jobbulást!
Ezek a pánikbetegség tünetei.
Keress fel egy pszichiátert.
stressz és rossz kajálási szokások hatására túl sok gyomorsav termelődik, amely a nyelőcsőbe visszajutva mellkasi fájdalmat okoz, ettől persze beijedsz aztán elkezdesz parázni hogy a szíveddel van a gond, és halálfélelmed lesz ...
1. fogadd el, ha meghalsz akkor sem történik semmi, a világ forog tovább
2. amennyire tudod a stresszt csökkentsd, pl rossz melóhely vagy párkapcsolat is beteggé tehet
3. figyelj oda hogy mikor mit és mennyit eszel
4. gyógyulj meg, akarj jól lenni, mert befolyásolható a dolog
Voltam már orvosnál,de csak pulzus csökkentőt és nyugtatót kaptam.
Néha rosszul lét ,levertség zsibbadás lép fel.
Társul hozzá hányinger,légszomj.
És a vérnyomásnál a per érték 50en.
Valamikor pedig fáj a mellkasom is.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki valamit mondani na digi tv ről?
- Ha a TSH- 5. 38, az nagyon sok? ultrahangra küldtek, de tudna valaki erről valamit mondani?
- Valaki tudna valamit mondani az egészségkárosodási támogatásról?
- Meg tudja mondani valaki hány kilométerre van Oroszlánytól Ukrajna?
- Valaki meg tudná nekem mondani Miskolc Semmelveis Kórházba merre találom a vérvételt?
- Tudnátok mondani jó játékokat erre a konfigra? (főként fps és akció-rpg érdekel, de jöhet más is)