Vágyom egy 5.babára, de nem lehet. 3fiú, és 4.-nek 1 lány, akibe olyan szerelmes vagyok, hogy megint vágyom egy kislányra. (beszélgetés)
3. bnedora
2012. dec. 7. 22:30
Ez szerintem el fog múlni, amikor már nagyobbak lesznek a gyerekek. Különben bennem is él még az anyai vágy.
2012. dec. 7. 22:29
Lehet, hogy óvónőnek kellett volna tanulnom?
2012. dec. 7. 22:27
Biztos lesznek sokan akik elítélnek, és azt gondolják, hogy hülye vagyok, és tudom, hogy van 4 egészséges gyerekem, aminél többet kívánni sem lehet, de valahogy megint,és még mindíg vágyakozom. Vágyakozom még egy kislányra, de már nem lehet. Az eszemmel tudom, a szívemnek meg parancsolok az eszemmel,dehát akkoris, érzek, és vágyom. Ráadásul szerelmes vagyok a páromba, és még szeretnék belőle, de nem lehet. Miatta se, meg az anyagiak miatt se, meg a gyerekek miatt se, meg az időhiány, meg a rohanó élet.
Nem elítélő szavakra vágyom, nem is bíztatásra, csak valamiféle megnyugtatásra, hogy ez csak egy normális anyai ösztön, és más is van így ezzel, hogy gyerekből nem lehet elég....
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Két vetélés és annyi év sikertelenség után, vágyom egy babára