Üzenj neki itt! (beszélgetés)
bizony, végre írhatok nyiltan :D imádom az érzést, hogy nem kell szó nélkül hagyni mindent, mert jajj a kicsi lelketek, meg a szkavarásotok. meg a mama átka majd utolér, meg zaklatok, de azért jön email, meg telefon....
ez egy jó téma, miért nem fogadják el lánytesók, hogy a fiútesójuk családot alapít. Nem te vagy az egyetlen, a téma örök.
de te szegén, ki lettél blogolva, a szerető testvér, aki sose ártott senkinek, nem tett semmit. ha tett is, az csak a múlt, mit képzel más, hogy emlékszik rá :)
ruháról nyugi, szerzek képet, majd lehet kiteszem . Ha már ennyit emlegettük. Úgyis volt kinnt máshol, csak felületváltozások miatt elveszett a kép.
De vigyázz, ne éld bele magad a nagy mártírságba, nem jár érte díj :D
Egyébként már ki is lettem blogolva :) de nem linkelem be inkább. Letelt a fél év, általában ilyen gyakorisággal kerülünk be oda vmilyen formában. A séma adott. Nem változik semmi "odaát".
Mondjuk 2esfel éve van, még egyszer nem kommenteltem oda. Leven ott kinn az arca még mindene... én még maradok névtelen... bár nyilván az irl kapcsolatokban nyilvánvaló ki kicsoda, de piri neni aki a recepteket olvassa tán nem fog utánam mászkálni az öklét razogatva :)
Üzentem. Itt. Ahogy a címben van.
A többi csapatmunka volt...
Majd ez is felkerül a rólam vezetett házi szerverukre. Az esküvőről fotó v videó nincs, de rólam van minden 😂
Nem, én nem hinném h nyertes vagyok, viszont teszek érte h vesztes se legyek legalábbis irl, nem itt.
persze hogy kell. kellenek tanúk ;) ez az első amit megtanultam "odaát" :D
Addig jó míg az ember nem érti az ilyen szitut. De jó is volt, míg csak könyvben olvastam ilyet ...
na, kiváncsi vagyok, engem is átengednek e a trágárságszűrőn. Ezt nem én írtam, csak idézem:
"még egy ilyen képmutató kurvát"
Nahh, ezt a latint elore lattuk,hgy kuka manyus lesz.
Segitenek en cicukam, de miota elvaltal /"lefogytal" elszalltal, ugyhgy amig nem kerdezel, nem is mondom.
En meg nem is vagyok anya hát ez van.... valamit az ember vállára pakolnak aztán el kell viselni es kész.
A házasság meg nekem rgy papir, elvagyok nélküle bár tavaly azt hittem, h nekem való mégis és megtaláltam akivel farmerban két tanúval alairnam, dehat újabb ezer év magány jön mire hasonlóba futok sztem. Ahol már nem csak a p.nci döntene igy hanem az ész is.
Pfffff.
??? fúúú.... öööö.... aha...ok (bevallom, fogalmam sincs melyik topikról beszélsz, nem válaszra kattintottál ugyanis, ...)
egészségedre :)
de ha komolyan, akkor egyik sulira az időt sajnálom, a másikra a pénzt . És egyik se vinne előrébb.
amúgy meg sokan elélik az életük, hogy azt csinálják amit szeretnek, jó lesz ez nekem is így ;) Pont elég változatos a meló, egy papírtól meg nem lennék benne előrébb. ezért sincs papírom. Ha valaha véletlen muszáj lenne, akkor visszamennék nyilván.
Na már az is baj, hogy 20 éve azt csinálom amit? :D
Hát nekem nem fizetik a diplomát. És aha, anyám a burok, a diplomában meg mindenki támogatna :D hehehehe... tök jó életem van :D
Mert a tablet állandóan átírja...
De most komolyan. Miért nem diplomazol le? Szerintem AZT mindenki támogatná... és példát is mutatnal vele. Mert az olyan befektetes ami nem viszi a pénzt hanem hozza. Tanulni sose késő... se új dologba belevágni, ami nem blog vágy fórum vagy facebook, stb. Leélni egy életet úgy h ugyanazt csinálni 20 30 40 évig, tiszta komcsi örökség es okorseg szerintem.
engem nem zavar más diplomája, csak hát ugye a reformátusok nem gyónnak, meg nem befizetős vallás (tized is máshol van...)...
dehát én csak egy buta matekos vagyok. egy házimanó . ugyan, nem engednek engem egyetemek közelébe. mit keresnék én ott? amúgy ezt a mondatot nem íbrom követni: " Ilyen tudással nevetve megcsinálom és dolgozol még fotók még gyereket nevelsz majd mind egyszerre példásan! Uccuneki! " ok az uccuneki tiszta :D
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)