Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Na ezt nem értettem Zsu,hogy én emlékeztem,kutyusotok van :-) De gondoltam,cicus is van,csak őt nem említetted.
Valaki bánthatta :-( Meg kellene nézetni a lábát.Szegény kis drága nem tudja,hogy nem bízhat az emberekben...persze lehet,hogy egy másik kutyussal kapott össze,de nem ez szokott a jellemző lenni...
Rozi egy kutyus... és már másfél éve műtötték a térdét, nem is sántított. Mióta kimászik, azóta sánta. Valami történhetett vele, mert ma hiába hívom, hogy menjen a dolgát elvégezni, az ajtóig jön utánam, és visszafordul. Nem is a helyére megy, hanem az ágyam alá.
Olyan, mintha sokkot kapott volna:(
Szegényke még sántít is,kis drága <3
Akkor meg pláne ne csavarogjon,a biztonság otthon van,ha elcsavarog,baja lehet.Persze ezt ő nem tudja,neked kell figyelni rá.Ő kinti cica?
Nem tudunk mit tenni.. mint egy ügyes macsek, úgy mászik át a kerítésen.
Ma többször elindult, mentem utána, de abban a pillanatban visszafordult és bejött, ahogy észrevette, hogy követem.
Ja és sántít a műtött lábára:(
:)
Jaj de jó! Örülök, hogy előkerült a kis csavargó!
Rozikutya, kérlek gyere haza♥ ♥ ♥
Hogy szöktél meg már megint? :'(
kaptam egy lefelé mutató ujjat! azt hiszed elsírom magam?
lányok! Kérlek küldjetek kedves jeleket, hogy ne látszódón az a csúnya ujjacska. légyszi légyszi légyszi
XDXDXDXDXDXD
Boldog születésnapot drága kislányom!🎂🌼🌷😍
Köszönöm a sorsnak,hogy 26 évvel ezelőtt megszületett életem első kis csodája!!!
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)