Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Én azért vásárolok mindent, még csipcsupot is kártyával, mert számlára utalják a fizetéseket.
Az ingyen kivehető kp-t gyűjtöm inkább másutt, mióta nem bízom a bankokban. Pénztárcában 500-1000 ft-nál ritkán van nagyobb összeg, mondjuk utcai árusnál, nem kártyás helyeken sosem vásárolok. Férjem meg semmit nem vesz, kaját hazulról visz.
Én is készpénzes vagyok és nekem nagyon jó így.De a férjem szinte mindig kártyával fizet.
Nekem aztán mindegy,hogy ki hogyan oldja meg a fizetést,telefon,kártya vagy készpénz :-)
A kártyád számát eltulajdonítani nem elég ahhoz, hogy vásárolni tudjanak vele.
Ahhoz, hogy fizessenek vele maga a kártya is szükséges.
A bank applikációjában nyomon követhetem a terheléseket, de ha nagyon prompt akarok lenni sms szolgáltatást is rendelhetek hozzá 200 forintért. (olcsóbb, mint a pénzkivét)
Az engem nem zavar, ha a penny vagy a tesco tud a vásárlási szokásaimról, mert a következő héten ahhoz a termékhez kapok kupont.
A bank csak a boltot tudja, ahol a kártyával vásárolok és nem tudja a terméket azonosítani.
És nem kell a sokak által tapogatott pénzt érintenem.
Tudod, ahany ember annyi megoldas! Tolem mar eltulajdonitottak a kartyam szamat... Ezert, talan ovatosabb vagyok, hogy tobbet ne lehessen alkalmuk ra..
Azota csak keszpenzel fizetek. Amikor megjott a banktol, mennyre van leterhelve a szamlam, nagyon hirtelen elvesztettem a bizalmamat az embertarsaimban.
90 napomba kerult, mig tisztazodott a jogtalan hasznalata a szamomnak.
Azota csak keszpenzt hasznalok.
Igaz, nem is tudjak kovetni miket vasarolok...
Minden mással van tele a kezem, ha bevásárolok. Mivel munkába jövés-menéssel kötöm össze, többnyire retikül, bevásárlótáska. Nagy kocsit, azaz szekeret sosem viszek be, mert annyit nem veszek - nem tudnám elcipelni. Szóval húzós kosár, vagy kézi karkosár, melyeket nem lehet a boltból kivinni. Gyors szatyorba szórás, ahogy blokkolják, semmi kedvem a telefont is előráncigálni.
Olyan bevásárlás, amikor hazulról indulok boltba, szinte nincs is.
Betesz az időkorlát... :D
I love you to Casper!
(www.youtube.com/watch?v=OlyR9U1pQ70 )
:-)))
Jajj! Ne bánts!:)
Használok mobil app-ot, bankkártyát. De ez még mindig egyszerűbb, mint készpénzt pakolgatni. Nem is volt pénz a kezemben már vagy 3 hónapja.
Nálam már mindig kézben van készen a leolvasásra.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)