Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Ezt Pistám javasolta:))
Én csak az Ő szavát iszom:))
Ő sosem fázik:)
Eszkimó lehetett előző életében:)
Furcsa is,ahogyan a feleségét odaadná boldog-boldogtalannak:))
Midet is Ági??és Pistink mit fog ehhez szólni??hmmmmmmmmm??????????????:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Te..én ezt Pistának megmondom!!:DDDDDDDDDDDDDDDhogy miket is üzengetsz..vagy nő a közös képviselő???:))))))))))))))))))))asse rossssssssssssssssssssssssssssz:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))bár én ezt nem tudhatom..D
Akkor én is segítek üzenni!
Faggyon meg a közösképviselő!!!!:)
Ezt mondom én is:))
És még mindig nem fűtenek:(
Üzenném a közös képviselőnek, hogy bekaphatja:))
Májust????
Hol van az még:))
Most a hétfő is távolinak tűnik:)
Én meg már a májust!
Puszi Ági!:)))
Kikérem magamnak! Nem is nagy a valagam!
De a többi stimmel.:)))
magamnak...Hogy szakadna rád az ég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pontosan,mint aki nem járt kémiára..áh:(((ezt gyermekem jólmegcsináltad...gratulálok hozzá,minden elismerésem..(((
Te jány...hol az eszed??????..........szedd össze magad ,mert bajok lesznek!!
hogy mekkora egy bírka vagyok..húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú:((((((((((((((istenem....
Minden ember a magához hasonlatosat keresi.....aki olyan ,mint Ő,mert csakis azzal tud boldog lenni.
Keresd a lelkitársad,azt az embert ,aki olyan elveket vall,mint Te magad.Jellemesnek lenni nem bűn..érték és aki meglátja az értéket az az másik feled.Légy önmagad és azt szeresd aki olyannak szeret ,amilyen vagy...szeretni az embert.. a maga valójáért.
Nem bántani akarlak.......
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)