Üzenj neki itt! (beszélgetés)
kitartás Jányom!!!kitartás!!!
örülök neki,hogy jó volt a délutánod..)
Értem.Akkor dupla öröm ez most Neki.:)
Meglett végül a mi fánk is.És a tűzijáték hát az remek volt.Szép volt és zene is volt na meg forralt bor:)Két pohárral leöntöttem simán,pedig nem is szeretem.Mi lenne ha szeretném:))))De ez most nagyon jól jött ott nekem:)))Nem szoktam inni de ez most kellett a lelki békémhez,különben nem élem túl ezt a két napot:))))
Tudod..névnapja van..)ha este kapja meg ,akkor nem tudja,hoyg a névnapjára is kap valamit..Anyuka tegnap adta oda az ajándékát..a keresztanyja ma..) a többit meg a jézuska hozza..) én most díszítem a fát.ütemtervet módosítottam..7 helyett fél nyolcra hívtam mindenkit ,épp most telefonáltam,hogy időpont módosítás..
sok volt ez ma nektek..remélem szép volt a tüzijáték..)
:))))Szuper!örülök neki!Had legyen egy szép karácsonya a kiscsajnak.Már odaadtad?
Az én lányom is bevan zsongva már nagyon.De mi még a fát se diszitettük fel.Majd elmegyünk ma a tűzijátékra és utána este diszitünk.Nem tudom már előbb bezsúfolni azt is.Holnap reggelre meg lesz az ajándék neki.
Manónak üzenném.a kicsike örült a babakocsinak!!!♥
anyám..agyilag összesen a fasorba nem vagyunk hozzá képest..én nézegetem,hogy hogy kéne fentébb állítani a fogókáját Ő meg már csinálja is..))hiába..nekem még tanulni kell a babakocsi használatát..)))majd megyek egy gyorstalpalóra hozzája..))))))))))))))))))))))))))))
Leszállt egy angyalka azt súgta nékem
Gondolj most azokra kik szeretnek téged.
Eszembe jutottál Te és a családod
Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)