Üzenj neki itt! (beszélgetés)
csak kicsi gondok vannak:)
Megoldhatóak:)
Romykám megsérült ma reggel:(
Na,igen,az ígéret szép szó,ha megtartják...
a 10159-est akár én is írhattam volna.
Emlékezz, mit ígéret!
Ígéret szép szó, ha megtartják ......
még valami...mindenkinek meg van a maga párja és előbb utóbb rá is lel,hogy hol találjuk az igazit meg..rejtély.. egyszer csak ott van..
emlékezz mit meséltem,egy egyszerű ,teljesen átlagos hétköznapi férfi volt és mégis úgy szikrázott a levegő közöttünk.. én ilyet még soha nem éltem meg és ha többen észrevették csak volt valami és nem csak én képzelődtem..)
attól a tekintettől még most is megdobban a szívem...és az én szívemet igen kevés férfi dobogtatta még meg...
és ,hogy valamiből lesz -e valami ..ki tudja..de esélyt kell adni a másiknak,ez az amit jómagamnak is meg kell fogadnia..lehetőséget adni...
adni és kapni..ennyire egyszerű.
Nem érted mire írtam,de biztosan igazad van:)
De az én esetemben nem!
Akinek szántam amúgy nem is hoxás.
"Nemegyszer hangzik el az a feltételezés, miszerint a féltékenységben lemérhető a szerelem foka, vagyis minél féltékenyebb valaki, annál szerelmesebb. Ez természetesen tévedés. Minél féltékenyebb valaki, annál inkább tulajdonorientált, egoista a beállítottsága, és énje a legkevésbé sem erős, hanem éppen ellenkezőleg, gyenge."
Peter Lauster
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)