Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Nem,most semmi bajom.A meleget is bírom most és ma ki nem teszem a lábam az ajtó elé sem.Nem vagyok szomjas,erőltetni meg nem fogom :)
Majd vacsihoz talán egy pohár tea.Nincs mit kiizzadni :)
az én kisöcsém az kólafüggő.mindig mondom ne igyál annyit ,mert baj lesz..na most valameddig totál nem vettek..de az este láttam volt neki egy üveggel..
kemény menet lesz Betti..de meg tudod csinálni,csak ne csábulj el..ami nincs az nem fog hiányozni..meg ami nincs odahaza..ahhoz nem lehet hozzányúlni.
csak az járjon az eszedbe ha kívánod,hogy az neked nem jó..nem kell,mert nincs rá szükséged.
Enni én sem ettem, de már vagy 3 liter ásványvizet megittam:))
Kriszti, igyál okvetlen!!! Rosszul leszel a végén!
á..meg lehet égni odakinn.(((
én is odavoltam ,az autóban szabályosan rosszul lettem.(((
egyszerűen pusztulat van.(
a keresztlányom is teljesen el volt nyúlva.(
Betti..csak egyet iszol?az nagyon nem jó!
és semmi cukros..szénsavas..nem kell az.
bár én életemben sose voltam kóla függő ,ha iszom is nagyon nagyon ritkán és a tonicot szeretem..de a kóla vizet von el a szervezetből..abból aminek amúgy is a híjján van.
biztos érezted már,hogy a kóla után szomjas vagy..
a fogyókúra miatt különösen igyál..idd meg a 2 litert minimum..tudatosan.méregtelenít..és azt soha nem vesszük figyelembe ,hogy testünk jó része víz..hogyan jön-megy a tápanyag ha nincs ami szállítsa?és a víz mindíg kéznél van.
számtalanszor lehet hallani..de valóban..meg kell tanulni inni.és az se jó,hogy nappal szinte semmi...aztán meg szinte egyszerre minden.
el se tudom képzelni,hogy a kiinduló ok mi lehetett..
tulajdonképp én se az a kis cuki ördögöcske vagyok..aki a képen fekszik az adatlapomon.. a valóságban egy angyal vagyok.))
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)