Üzenj neki itt! (beszélgetés)
♥Gyógyulj meg! Csak arra gondolj, hogy meg KELL gyógyulnod!♥
"Bármi ellen tiltakozol, csak erőt adsz neki!
Amikor a figyelmed olyan dolog felé fordítod, amit nem akarsz, akkor átveszed annak a rezgését, és pontosan az ellenkezőjét éred el annak, amit igazán AKARSZ.
Első lépésként azonosítsd be, amit nem akarsz, de utána azonnal keresd meg, amit akarsz, és arra mondj igent, annak adj erőt, azzal foglalkozz, azt teremtsd:)))"
Nem kapsz csokit, halálra zabáltad magad nutellával :P
:DDD
Részemről annak a "ti"-nek vagy tagja, akinek releváns a véleménye. Kevesen vagytok.
Azt meg úgyis tudod, hogy én is szeretlek.
Dejóneked!!:D
Mindenesetre, a protekciót komolyan gondoltam;)
Meg is hajlok előtted.. :))))
Már a ciginél járok!! :)
Na ezt lájkolom... Sőt még a középső ujjammal is! :(
Sima alkalmassági vizsgára vártam 90 percet! Addig voltam bent míg a nyomtatvány kijött a gépből, és kiperkáltam érte 7200 Ft ot..
Megkérdeztem, hogy -vizsgálat nem lesz??
-Miért? Van valami panasza??
Most erre hogy mondjam, hogy ide sem jövök még egyszer.. :((
Legyen!:))
No, Calcutta sem lenne rossz, ha olyan szemmel nézed:DD
Legközelebb szólj, ha mégis gyorsabban elmennél!:DD
Legyen a kebled!! :))
Igen Én is azt hittem.. Először a Bombay-i vasútállomásra tippeltem, majd kiderült, hogy ez már a gyógyulás első fázisa.. másfél óra folyosón ülés.. De azért jót szórakoztam.. csak azért mert nem vagyok rasszista.. :)
Nekem ugyan nem:D
Ő kezdte!!:DDD
egy doki talalgatasa akkor valik egy kicsit jobba, mikor egy domb oldali temetot mar felig megtoltott.
Mit gondolunk miert mondjak azt hogy ok praktizalnak> (eredete angol szobol, gyakorolnak)
Mi pedig a Paciensuk vagyunk (eredete az angol szobol ami turelmet jelent)
Az emberi test a rendes korulmenyek kozott minden alkatreszet meg tudja javitani, kivetel a fogaink!
Mit gondolunk miert mondjak azt, "vegyel be ket aszpirint es majd hivjal fol hetfon, ha nem erzed jol magadat". Ne feledjuk el, a tanacsot nem ingyen adja... igaz kozben a stetoscoppal hallgat itt hummog ott, es mi , mint egy fel Isteni rangot adunk nekik, amit nemelyikojuk meg is kovetel a boritekokal egyutt...
Kizárólag az én vállamon, vagy kizárólag a vállamon??:DD
Mer'azér' nem mindegy ... :DD
Néha becsúszhat azért tévedés az élet bármely területén, de én védem a mundér becsületét!
Rossz helyen jártál, na!
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)