Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Jaj, én kicsit Ubinak írtam volna azt az idézetet:)
De értelek. A dühöt ki kell adni magunkból, mert nem szabad gyűjteni azt, hisz ha robbanna a sok, lehet végzetes lesz. Azt meg senki sem akarhatja. Akármilyen látvány is egy dühös ember:)
A düh olyan tolvaj, aki ellopja a szép pillanatokat.
Joan Lunden
Ez tetszeni fog neked, nekem kedvencem:
TÜNDÖKÖLJÖN FÉNYED!
"Nem az a legmélyebb félelmünk, hogy nem vagyunk megfelelők. Az a legmélyebb félelmünk, hogy túlságosan nagy a hatalmunk. A fényünk ijeszt meg a legjobban, nem a sötétségünk. Azt kérdezzük magunktól: hogyan lehetnék nagyszerű, remek, tehetséges és csodálatos? Tulajdonképpen hogyan ne lehetnél az? Isten gyermeke vagy. Az nem szolgálja a világot, ha kicsiben játszol. Nem bölcs dolog összehúzni magad, hogy mások ne érezzék magukat bizonytalannak körülötted. Mindannyian azért vagyunk, hogy ragyogjunk mint a gyermekek. Arra születtünk, hogy kifejezzük Isten dicsőségét, amely bennünk van. Nem csak néhányunkban, mindannyiunkban. És amikor hagyjuk hogy fényünk ragyogjon, tudat alatt másoknak is megengedjük, hogy ugyanezt tegyék. Ha megszabadulunk a saját félelmünktől, a jelenlétünk automatikusan felszabadít másokat."
/Marianne Williamson/
Napfény hiányod van!
Dobj be egy kis csokit!
Kit kell likvidálni?
Hmmmm???
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)