Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Szívesen!
De csak démon, az is a jobbik fajtából:)
Meg is teszek ezért mindent hogy Szeres.:)
És te is hogy én is Szereselek.:):)
És tényleg!
:))))
Igen Panna, így igaz....azért, mert nem ismerem..., nem írtunk fórumban, nem szójátékoztunk...,nem olvastam az illetőtől semmit, ami tetszene, szóval sehol nem találkoztunk és csak azért, hogy számolgassa a jeleit....NEM, nem küldök!
Ha sértő, ha nem...
Ezért írtam meg nem is egyszer...de van, aki nem olvassa:))
Jaj már!
Én kicsit nyűgnek érzem a jelek visszaküldözgetését:)
Én azt hittem sokáig, hogy a jelek küldése reakciókat fejeznek ki valamivel kapcsolatban. Tetszett amit írt az illető, egyet értek vele, örülök, hogy írt, vagy felköszöntöm vagy tök mindegy. De nem! Olyan emberektől kapok jeleket, akikkel még sosem váltottam egy szót sem, így nem is értem miért küld nekem szíveket? Azt is nem rég tudtam meg, hogy illik küldeni jelet, ha nekem küldött valaki. Na de miért? Kértem én az ismeretlent, hogy bombázzon a jeleivel?
Na mindegy, ha neked a jelek ennyit számítanak, akkor tedd, amit gondolsz, én ugyan nem dőlnék a kardomba, ha csak olyanoktól kapnék jelet, akikről tudok valamit:) Én azoknak küldök szívesen, akiket ismerek...de azért viszonzom természetesen a jeleket, mert olyan kis illedelmes vagyok:))))
Nem lehet,hogy baleset érte?
Vagy külföldön van.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)