Újra együtt! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálunk húsleves lesz eperlevél tésztával és szilvásgombóc. Hogy e kettő mennyire nem passzol össze, azzal mélységesen tisztában vagyok, de az egyik fiú az egyiket kérte, a másik a másikat :)
A palóclevest viszont felírtam egyik napra Csibe! Lesz mellé túróscsusza.
Holnap nem főzök, apjuk elutazik, majd csütörtökre, akkor tartjuk a szülinapját. Akkor viszont sültkacsát szeretnék, mert az imádja.
Nálunk sóskafőzelék lesz.
Én pl. imááááádoooom!
Ezt megértem még jó,hogy van aki helyeted megfőz.Bárcsak nekem is lenne valaki mert néha már unom ezt a főzés témát:(
Köszönöm a tippeket:)
Kesobb jott elo nallam is a hanyinger ezegyszer.
Pakolas..hat igen..ismeros erzes...imadnak pakolaszni:-)Ha olyan helyen pakol ahol "szabad a palya" akkor szoktam hagyni..millioszor visszapakolok.
Matet meg nem keszitjuk a kistesora...van meg ido ugy gondolom es szerintem nem igazan fogja fel amugy se.Parszor mondtam neki de attol meg lovagolni akar rajtam:-)
Majd ha kezd novogetni akkor jobban raallok a dologra:-)
hátha most majd elmúlik. nekem mindig a 16. hét környékén múlt el a hányinger és mindig viszonylag későn kezdődött, a 10. hét környékén.
Flóra most épp pakol. :)
Mátébaba? Mondtátok már neki, hogy kistesója lesz? Ért valamit a dologból?
hat ja..de Mateval ez az erzes engem vegig kisert...bruhuhum...
Na de befogom a pofam.Evvan.
Florababa?
Sziasztok
Udv manoka:-)
Totyikem..en bevallom oszinten, hogy mostanaban nem fozok...a hideg kiraz amikor kajaszagot erzek.Inkabb vasarolok anyosnak es foz o meg egy darabig...atfutunk, bekapok egy egy levest s annyi.
A pizza a paromnal is befuto...nallam nem igazan.Asszem az lessz a mai vacsija.
Inkabb a reggeli/vacsi kajak jonnek be.Pl mostanaban veszek friss gombat(sokat), felaprozom, megparolom vajba es tejfollel, foghagymaval zoldpetr. osszekeverem.Fini.Azt meg megeszem.Hust ne lassak.
Akartam vonalzót csinálni Dorcinak,de nem találok.
Segítsetek!
Mi is nagyon szeretjük csak a párom nem nagyon szereti.
Na az a kaját még nem próbáltam se megcsinálni se enni.
hát nálunk minden nap megtudnák enni a fiúk!
Bár Réka ebédjére is felcsillant a szemem!
Nem majd csak májusba megyek mert most nyakamon a lányom és a tesóm lányának a ballagása és bizony nagyon sok pénzembe kerül.
Hogy érzed magad,Flóra jól van?
Nálunk ma lasagne lesz az ebéd, sima darálthúsos.
Tötyi, végül voltál dokinál?
Sziasztok!
Manóka üdv köztünk és isten éltesse a kislányodat! :)
Szia Manóka!
Boldog szülinapot a kislányodnak!