Újra együtt! (beszélgetés)
Sziasztok!
Voltunk ma oltáson,és Beni nem sírt egyáltalán,de még csak nem is nyöszizett!Nagyon ügyi volt,csak be ne lázasodjon!
Bocsi, közben mennem kellett!
Mi is nyűglődünk. Aludt 2x20 percet már és most alszik a babakocsiban. Mi elmentünk boltba, feltettem az esővédőt és most ennek köszönhetően alszik.
Mostanában keservesen sírva ébred. Még nincs nyitva a szeme, de sír és ha visszadugom a cumit kicsit megtolingálom a babakocsit vissza is alszik. Tök jó mikor ezt játszuk 5 percenként. Most is...
:)
Akkor Máté azon dolgozott...Emma persze észrevett, pedig nagyon lopakodó voltam.Odamentem akkor már, és vigyorgott is.Aztán kicsit kacarásztunk is.
Ja, és ezt a hajat is tudja cibálni!Nem is akárhogy!
:-DDDDD
Pont igy csinaltam en is...
A nagy csond nallunk, kerem szepen egy nagy adak sz*r volt:-)))
:)
Emma meg nyivákolva ébred mostanság,Még ki sem nyitja a szemét, de már nyüszköl.
:-DDDDDDDDDDD
Nem csunya nezes...szigoru inkabb...de nekem bejon:-))
Hát igen:)Azt mondják tiszta anyja:)
Sokan mondják, írtam is asszem a naplóban...
1.Mekkora szeme van
2.Milyen csúnyán néz:)
Sziasztok!
Mi éjszakánk nem volt egyszerű, fújt a szél, mint az állat, Emma 2 óránként fönn volt, fél 4-től rajtam aludt, fél 5-kor kaja...Nem vagyok fáradt!
Jo kerdes..nyavajgas ezerrel...semmi nem jo..:-(((..Ki se vihetem....
Most negeyd 2 es mar harmadjara aludt el....ki erti ezt?
Ti?
Sziasztok mindenkinek!
Hogy vagytok ebben a fos időben? Babák?
Itt ma már hó, havaseső, eső is volt :(
Köszi :) Imádom én is. Mire oviba megy copfja lesz. Megy majd a Metal baby-s szereléséhez :D (na jó ez csak vicc)
Luca a pelyhes kis hajával is gyönyörű! :)
Macifül!
Zsombor haja irigylésre méltó!!!:)Nagyon vagány!!!
Mikor lesz az én kis kopaszomnak akkora haja:DD
Na jó nem kopasz,pelyhes!!!De az is szőke és nem látszik:(Csak közelről...
Sziasztok.
Macifül,azt nagyon szépen megköszönném!Szonja meg cak ezt a fajtát szereti!
Sziasztok!
Timi! Nekünk is van felicitas csomagos mamos cumink, de Zsombornak az nem tetszik. A dm-es ajándék mamos cumit sem szereti, csak az Aventeset. Szóval, ha kell odaadom szívesen!
Zsombor cumizik elalváshoz meg amikor már a sapit adom rá öltöztetésnél, mert akkorra megunja és vége a mosolynak, sírni kezd, ekkor cumit adok neki és megnyugszik azonnal.
Ettől függetlenül napközben eszi a kezét és néha megtalálja a nagyujját és szopja.
Szerencsére nem egész nap szopizza az ujját.Elalváskor és ha unatkozik:(
.....de olyan cuki vele:)))