Újra együtt! (beszélgetés)
Oké, oké, próbálok, de nem nagyon megy :(
Talán ha lenne időm rendeset főzni.... hihetetlen és szégyen, hogy Zsombor már 4 és fél hónapos és alig főzök :(
Sziasztok.
Macifül,én is ledöbbentem attól amit írtál!
Ne foglalkozz senkivel,csinálj úgy mindent ahogyan azt Te érzed!
Szonját én is kicsit elkapattam,de hát ez van.Nem érdekel ki mit mond,majd a második gyereknél máshogy csinálok ezt meg azt.
Ja és egyél nekem rendesen!!!!!
Sziasztok Csajok!
Hát ez a kesztyűs dolog nálam kiverte a biztosítékot!Akkor szegény baba hogy nyugtassa meg magát????Én az ilyen"szülőkre"nem is mondok semmit.
Maci,Te meg ne hallgass rájuk,igenis nagyon jó anyuka vagy és Zsombi igényeit tartod szemelőtt!
Sziasztok!
Azért elég dúrva ez a kesztyűs dolog.:(((
...és még ők nevetnek a másikon. Háááát inkább nem is mondok semmit.
Flóra is ezt csinálja :)
És én se venném el tőle, és amiatt sem aggódom, hogy nem cumizik.
Ó szegénykém:(
Luca is ujjszopós,nem tudok mit csinálni.Ez megnyugtatja és kész-soha nem venném el tőle.Főleg nem kesztyűvel:(
Amúgy meg olyan cuki mikor szopizza az ujját és közben simogatja a mutatóujjával az orrát:)
Én is azt mondom,hogy mindig úgy,ahogy szerintünk a babáknak a legjobb!
Köszönöm, hogy belekotyogtál! :) Jólesik!
Nem tudok röhögni a kesztyűs dolgon, csak mély sajnálatot érzek szegény kicsi lány iránt!
Emmának boldog félévességet kívánok!
Szonjának pedig boldog 4. hónaposságot!
Ilchie! Elhiszem, hogy egész nap szültél :)
én minden szombaton szülök :)
Nem rég olvasgattam a pocisoknál, hogy még mindig egyben vagytok, mentél naponta az nst-kre és íme, Emma fél éves! Mindjárt Zsombor is. Hihetetlen! Csak én vagyok ezzel így? Hogy napról napra, hétről hétre ledöbbenek az idő gyors múlásán?
Nekem voltak elveim.Nem is kevés.Még vannak is.De ezek elképzelések csupán, mit hogy szeretnék majd csinálni.
Én rendre kaptam a pofonokat.A szoptatási kudarc volt a legnagyobb...A cumi amellett eltörpül.
Mindig Emma döntött idáig.
Azt kivéve, hogy a velünk alvásra nem adtunk lehetőséget.Van viszont a reggeli közös, amit imádok.
Mindenki másképp csinálja, de azt, hogy a gyerek szenvedjen az én hibámból, soha nem engedném.
:-)))))))))))
Nem tom Niki:-))
En is a vonalzojat nezem Ilchinek..de azon azt irja, hogy Emma baba ma 6 honapos:-)))...akkor tisztazzuk...te milyen avagy kinek a vonalzojat nezed???..:-)))
Jobb hamarabb mint soha...:-)
Niki édes a kép a naplódban, amit a kisfiad csinált.:)))
Ügyes nagyon!:)
Sziasztok..jo reggelt
Itt is boldog hofordulot Szonjanak es Emmanak:-))))
Nojjetek nagyra kisbabak!!!!