Újra együtt! (beszélgetés)
Szerintem tápszer-tej van benne, nyugodtan add.
Én nem ismerem a tejpépeket, úgyhogy passz.
Kicsit beparáztam!
A Nestlé rizses tejpépet ugye lehet adni?Rá van írva,hogy 4 hós kortól,de azt olvastam,hogy tej van benne.Az ugye olyan tej amit a picik ehetnek???
Mindentől beparázok!!!:(
A Milupa 7 gabonás gabonapépet próbálta már valaki?
Sziasztok!!!
Beninek boldog hófordulót!!!
Petra örülök,hogy minden rendben!!!
Megpróbálom magam utolérni és jövök.
Igen, kaptam képet. Olyan szép, formás baba. Komolyan. :) Majd felteszem a képeket, ha megvolt a 12. heti uh. Babona...
Apája imádja, teljesen odavan érte.
Sziasztok!
Petrus örülök,hogy minden rendben van,És ne izgulj ez a babóca már nagyon erősen kapaszkodik mert érzi,hogy idekint szerető szülei várják:-)
Ezek remek hírek!!Tudtam,hogy minden rendben lesz! Ha a vérömleny nagy gond lenne szerintem befektetett volna.Az fel szokott szívódni,és fel is fog! :)
Akkor már tök nagy a babuci! Majdnem 3 centi! :)))
Sziasztok!
Tegnap már nem volt erőm jönni, nagyon elfáradtam a rohangálásban.
A baba tökéletesen van, 2,8 cm, ennek alapján az uh dec. 11-re hozta a szülést, szóval gyorsan ugrottunk három napot előre. Szépen látszottak a kezei és a lábai, kicsit mozgatta őket, de nem vitte túlzásba. Jó nagy a kobakja, de olyan szép baba formája van. Hiába, az én gyerekem. :) Sajnos már nem vérömlenyem van, hanem vérömlenyeim... Doki kérdezte, hogy nem véreztem-e, aztán a végén is mondta, hogy ha piros vérrel találkoznék, akkor azonnal hívjam. Na ezzel jól megnyugtatott, de biztosan csak "óvtanács" volt. Továbbra sem dolgozhatok, pihennem kellés vigyázni magunkra.
3 hét múlva genetikai uh, ha akkor minden ok, akkor mehetek a védőnőhöz, addig nem kell.
Sziasztok.
Edis írt,hogy a babával minden rendben!:)
Beninek boldog hófordulót!
hát attól rotyog a gatya nálunk is!!
Na szép álmokat itt is mindenkinek!!
Puszika