Újra együtt! (beszélgetés)
sziasztok
petrus, és is drukkolok
Ani: köszi,. igen jó kis husis,de eloszlik rajta szépen, mindenhol van rajta egy kicsi, az első hónapba hízott sokat azért olyan nagy már
na ebred a kutyam...megyek is:-)
Minden jot nektek...
Drukk Petram!
Sziasztok
En megtakarotom a meggyet a hejatol es villaval osszetorom valami mas gyumolcs melle:-)Persze elotte kimagolom:-)
Ja..nallunk az uj divat a harapas...kek-lila-sarga vagyok...eggyett gondol es belemharap....nem tom mi kapta el....eleg fajdalmas.A ma reggei harapasa...csak mint derult egbol a villamcsapas ert...ugy fajt, hogy csillagokat lattam:-(.Mondtam is neki...meg egy harapas es visszakapja:-)
Sziasztok csajok!
Köszi Petrus! :)) Te jó ég!!Te meg ma mész a dokihoz ugye??Vagy nem jól emlékszem?? Jajj írjál már hogy ma mész-e!De lehet csak hülyeséget beszélek...na mindegy,majd kiderül.:)
Martin babucinak meg gratula a fogacskához!!!:))(nekünk is lesz,mert ha megunom csináltatok neki fogsort :D)
Niki! Lehet lemaradtam valamiről.Lili tejalergiás??Csak nem?!?! Miért nem kap tejpépet és Te miért nem eszel tejterméket?
Húú, mennyi recept! Köszi Lányok!!!
Nagyon rástresszeltem most az étkezésre. Annyira hiányzik a délutáni tejpép! Nehéz változatosan etetni, és főleg egészséges dolgokkal eteteni! Szerintem tápszert is íratok fel lassan. :( Szopizik még, de szerintem közel sincs annyi. Gondolom pszichésen is változtatnom kell a hozzáálláson, mert állandóan a viszgára fogtam, meg hoyg nem ehetek tejterméket.
sziasztok
képzeljétek ma délutánra kibújt a fogacskánk, annyira örülök neki. és nem is szenvedtünk vele.