Újra együtt! (beszélgetés)
El fog múlni! Azért próbáld meg az espumisant!
Nálam meg azóta van. :( Nem fáj, csak szörnyű látvány. Mint egy lufi. Egyébként is ott tartok, hogy nem látszom kismaminak, egyszerűen csak lufihasúnak...
Sziasztok!
Espumisan. nekem bevált a puffadásra. Egyébként el fog múlni, asszem a rosszullétekkel együtt tűnt el nálam.
Nekem az utolsó hónap már nagyon nyűgös volt! Emlékszem,hogy nem volt jó sehogysem feküdni,alig bírtam sétálni és mozogni,nem tudtam felvenni a cipőmet...ülve még csak-csak elment.Nadehát egy 4 kilós gyerkőc volt a hasamban,nem is csoda.:)
Hujjujj!!Mi lesz még a 8-9 hónapban...;))
Érzem is. A legzavaróbb egyébként az iszonyatos puffadás. Estére nagyjából háromszorosa a hasam a reggelinek.
Zizi! Szerintem Luca nagyon hasonlít rád!!!:)
Növögettek.Ez már végig így lesz,hiszen bent most minden átrendeződik és ezt fogod is érezni! :))
Igen, jól. :) Kicsit fájdogál a hasam, vagy a hajtástól, vagy a "stressztől", vagy attól, hogy éppen növögetünk, vagy egyszerűen csak a nadrágom szorít. Ettől eltekintve minden ok.
Akkor ok.Most már mondd meg nekik,hogy kíméljenek! :) Amúgy jól vagytok?
Sajnos nem volt választási lehetőségem, készen kellett lennie az anyagnak. Mostantól nyugi van.
Azért ne hajtsd túl magad Petrus!! :) Bár biztos érzed Te a határokat...:)
Sziasztok!
Két napig széthajtottuk az agyunkat, túlóráztunk, most van egy kis nyugi. Gyerekem egy hős volt, minden este megkértem, hogy ne haragudjon anyájára.
Én is örülök nagyon Tötyi!!!! Most picit nyugodja meg. Mondjuk az elején én is kb 2 napig nyugodt voltam aztán újra alig vártam a kövi vizsgálatot :)Majd a 2. trimeszterben, akkor lesz nagy "happység"! :)
sziasztok
Tötyi, örülök h minden rendben.
ma délután 5ig nem volt áram, most tudtam csak jönni,
Martin felhuzza a lábát és hátra felé kúszik , teszek majd fel videót,
Sziasztok!
Nem nagyon tudok mostanság jönni. Sokat vagyunk kettecskén Zsomborral, sok az intéznivaló és sokszor ledőlök én is aludni, ha Zsombor alszik.
Tötyi!
Örülök, hogy minden rendben van! Mindjárt itt lesz az a 19. hét is :)
jajj,de jó Tötyi!!!!
Nagyon örülök!!!
:DD Eltelik az a 10 hét is hamar! :))
Igen egy kicsit teljesen akkor fogok megnyugodni ha már annyi idősek leszünk amennyit a lányomnak mondtam véletlenül.megkérdezte,hogy akkor most hány hetes is vagyok?és én 19 hetet mondtam 9 helyett:-))Nézett rám nagy szemekkel,hogy mi bajom van és jót nevettem magamon na ez aztán a terhesség jele:-))
Jujj de jó!! Pont most olvastam! :)) Megnyugodtál egy kicsit?
Sziasztok!
Meg jöttem és minden rendben a részletek a naplómban:-))
Tötyi várjuk a jóhíreket!! :)
Remélem megnyugszok!
Nyolc előtt ott akrok lenni.A doki meg ott lesz a korházba azt mondta szoljak neki ha kész vagyok.
Zizi! Nagyon jól áll Lucuskának a fürdőruci!Kész bombanő!!A strandon vigyázhattok majd rá,és hessegethetitek a fiúkákat! :))
További ajánlott fórumok: