Újra együtt! (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Voltam tanácsadáson sajnos szívhangot nem tudott produkálni a gép de azt mondta a védőnőm,hogy ne aggódjak mert a köldökzsinórban áramlik a vér.Ezt lehetett hallani.Aztán jött még egy hideg zuhany egy kicsitt magasabb az afp 124-es álítólag nem nagy gond emiatt se aggódjak de azért csak félek.A dokimat nem érem el délelőttől hívom sík ideg vagyok:-(remélem csak vaklárma és ténylek a védőnőnek van igaza,hogy nem mindegy mikor veszik le a vért mármint,hogy a nap melyik szakában.
Áhh, egyedi eset!:D
Biztos lánynak várták.:)
Meg én is!:D
De arra is, hogy mit rejteget a lábai között!:)
Ez nekem már gyanús!...túl szégyenlős. Csakis csajszlika lehet!:DDD
sziasztok
hú de jó Petra h mentek jövő héten 4D re, reméljük megmutatja az arcát a kis drága.
mi ma boltba voltunk, meg pancsoltunk a kis barátunknál. nekünk van tegnapról Martinnak csinálok
csak paprikás krumplit.
Jó reggelt!
Tötyi, remélem, hogy hamarosan több időd lesz. Elhiszem, hogy 3 gyerek beiskolázása nem kis piskóta. Azért ha végeztek, akkor gyere többet! Picúr miatt pedig ne aggódj, nem minden baba mozog ugyanannyit. Lehet, hogy egyszerűen csak melege van. Meg hát nincs is lemaradva még semmiről.
Nekem Beni bent is pörgött ezerrel,meg kint is.:)Néha túlzásba is viszi egy kicsit! :))
Szia Réka! Hogy vagytok?
Sziasztok!
Lilinek boldog hófordulót! :)
Tötyi, a szomszédunknak is nagyon lusti volt a pocakban a kislánya, most meg nem áll meg egy pillanatra sem. nyugi!
Jó reggelt!
Petrus én Benivel 26 hetesen voltam 4D-n és jó lett.:)
Sziasztok.
Tötyi,ne izgulj,nem lesz semmi baj!!
Utána gyere és mesélj!
sziasztok
Boldog hófordulót Lilinek,
én 24 és 32 hetesen voltam 4D de a 24 az nagyon jó lett. szépen látszott az arca, és megmutatta az első perce h fiú, mert addig ő is takargatta. a 32 hetesen már alig fért a képbe a fejecskéje-
üdv kismamik, örülök h jól vagytok, várunk Tötyi vissza és biztos minden oké a pocaklakóval.
Köszönjük szépen Petra!
:)
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!Nincs időm jönni nagyon hiányoztok de remélem ha elkezdődik a suli akkor tudok jönni.Mi jól vagyunk igaz egy kicsit fáj a hasam és szerintem keveset mozog picurka de azért érzem.