Újra együtt! (beszélgetés)
Biztos tudtok majd kompromisszumot kötni.:)
Mi sem értettünk pár dologban,de mivel én voltam a kismama akinek hormontúltengése van mindig én nyertem,és az volt amit én akartam.;DD
Kész lesztek nyugi!!! :)
Amúgy én is így voltam!Ha csináltam valamit az volt a bajom,ha nem akkor meg az.:)
Amúgy sok mindent kell még?
Szia Ani!
Óvatos vagyok, ma alig csináltam valamit. De így sem jobb, mert lelkiismeret-furdalásom van,és rámtört a para, hogy nem leszünk készen.
Sziasztok!
Petra csak óvatosan dolgozgass!!;)
Olyan jó pakolgatni,ugye?Majd szép lassan megcsinálod!
Jajj,ne is mond,én sem szeretek hajolgatni!:(
Sziasztok!
Betettem a polcokat a szekrényekbe, bepakoltam a könyvek nagy részét, most pedig pihenek, mert barni szólt, hogy neki elég volt. Pedig rengeteg dolgom van még, bár nem terveztem semmit a hétre, így végül is bármikor folytathatom.
szia
olvastam Luca éjjeli műsorát, egyszer Martin is játszotta ezt velem reggel fél 6tól 7ig, mert amugy ő is jó alvó.
szia
én is kérem a receptet.
Timi: köszi a receptet.
Köszi Timcsi! Elfogadom, habár már biztos, hogy rendelünk inkább. Én túlspilázom ezt a vendégesdit mindig. Nekem jó lenne a "házi" nem olyan szép is, de ha vendégel jönnek, mindig mindenből tökéleteset szeretnék.
De ha csak magunknak csinálom, akkor jól fog jönni. Imádom a gesztenyét. Ani feketeerdője is sorra fog kerülni, lesz alkalom bőven, nagy a család.
Sziasztok!
Tünci, én is kérem a gesztenyés süti receptjét. :) Teljesen odáig vagyok a gesztenyéért...
Sziasztok Csajok!
Na a jó alvókáról mára lesz egy príma történetem.A jóasszony azt hitte április 1-je van!!!Jó kis mulatságot talált ki kora hajnalra...
Szép napot!!!
Sziasztok.
Tünci elküldenéd a receptjét?
kitsibots szurkolok nektek
Petra akkor haladtok, már nincs sok hátra , repül az idő