Újra együtt! (beszélgetés)
Komolyan mondom én ettől a gyógyszertártól már kivagyok!!!Egyszer már részleteztem...
Köszi Ani!
Holnap nézek majd anyuéknál a gy.tárban.
Dehogynem!!!!!
Mi is használjuk,és most néztem meg a papírját,15 napos kortól használható a Sterimar.Szerintem a Fluimar is,csak az nincs most itthon,nem tudom megnézni.
Csibe,szorítok holnapra!Kitartás,fel a fejjel!
Szegény Martin!!!:(
Csajok lehet használni valamilyen orr sprayt náthára?
Na igen.Most olvastam utána és hát elég szörnyű tényleg.Nem gondoltam volna hogy ez ilyen veszélyes is lehet...:S
Ez öröklődik Petra??
Hú sajnálom Csibe!! Meglátod Martin nagyon ügyes lesz holnap és nem lesz semmi baj!!!!Majd gondolok Rátok sokat!!!
Valószínű amúgy hogy penicilin érzékenység lesz.
Annyira nagyon kiütéses mint Dorka volt?
sziasztok
voltunk dokinál, ő nem tudja mitől vannak a pöttyök, holnap vérvétel, áááá:( már kibőgtem magam, sokan mondják h penicilin érzékeny tutira, olyanok a kiütések mint boci kislányának,
igen az augmentinbe van penicilin származék,
majd később visszaolvasok rendesen,
Sziasztok!
Igen Niki, Grétim Vitacolant kap, és Cebion c-vitamin cseppeket.
Kopp-kopp-kopp, de szerencsére Grétinek még sosem volt hányós, hasmenéses betegsége, lehet hogy azért, mert anno beadattuk neki a rotavírus elleni védőoltást?
Az aloet egy télen én is ittam, és tényleg nagyon jó.
Habár szerintem az én immunrendszerem nem lehet olyan gyenge, ha két beteg családtagom mellett én nem lettem beteg. Pedig mindketten köhögtek, és nem tartottam magam sterilen.:)
Sziasztok.
A kicsi betegeknek jobbulást.
Sziasztok!
Zsombornak boldog névnapot! :)
Flórának is volt hasmenése a cebiontól, a multivitamintól meg szorulása - tele van vassal. Én most Flavon kids-et rendeltem neki, 1 üveg 6000 ft, nem olcsó de nagyon jókat hallottam róla. Apa meg aloét akar inni, mert tavaly is itta ősztől tavaszig és nem kapott el semmilyen nyavalyát. Mondtam is nekik, hogy ezzekkel a vitaminokkal el is költötték a karácsonyra félretett kis pénzemet, úgyhogy én legatyásodtam. :)
Viszont jobbulást.
Asszem Tünci által emlegetett Vitacolant fogjuk inni, Beni is azt kapta, és nem volt gond vele. Persze jobb lenne gyümölcs formájában bevinni a vitamint, de továbbra sem vagyunk veszélyesek a piacok gyümölcskészleteire sajnos.. :( Csak banánt eszik, semmi mást! Főzve párat, de azzal a vitamnin jó része is távozik.
Mi is a cebiont szedjük,nem volt még tőle baja Bencinek.Remélem nem is lesz.
Amúgy van multivitaminja is,esetleg megpróbálhatjátok azt is.
Meg én mostanában veszek Neki 100%-os narancslét.Imádja,és abban azért sok vitamin van.
Igazad van,nem vigasztal hogy Lili is beteg,sőt elszomorít,hogy ezek az apróságok nem jól vannak.:( Vagyis Beninek amúgy kutya baja,csak a nózija folyik,meg tüsszög.
Jobbulást Lilunak!