Újra együtt! (beszélgetés)
Most nekem is döcög...de nem adjuk fel ugye??;)))
Mi ez a koránkelés már megint??????????????:DDD
Jó reggelt!
Döcögősen.
De megy, és ez a lényeg.
Jó reggelt csajok! :)
Tüncike hogy megy a fogyi?
én is úgy csináltam, ahogy Ani plusz még mikor láttam, hogy kakil akkor mondogattam neki, hogy na, jön a kaka? Nyomjad! stb.
Ma először szólt, hogy bekakilt. Mutogatott a pelusára (elől ugyan) és mondta, hogy kaka :)
A pisit is mondogatom neki, hogy hol van és hogy honnan jön és most így, hogy ráül a bilire ruhástul amikor én is wc-n ülök akkor nyomja és mondom neki, hogy jön a pisi. Mostmár a pukit is mutatja a pelusára és nevet is rajta.... :)
Nekünk még bilink sincs, de már tervben van a beszerzése.:)
Gréti még egyenlőre nem tudja mondani ha kaka vagy pisi van a pelcsiben.
Sőt a pelusra is azt mondja kaka.
Hogy a fenébe kellene megtanítani a kakira, pisire?
Ötlet valakinek?
Sziasztok!
Köszi Zizi! Zsombort abszolút nem érdeklik a mesék. Nem tudok felolvasni neki, csak nézegetjük a könyveket és mondom, hogy mik vannak rajta, én szövöm a mesét, de amúgy ő egész jól elücsörög rajta így is. Aztán, hogy ez folytatódik-e...
A kaki szerintem még nekünk nem menne a bilibe.
Á nem a fénykép miatt kérdeztem.Megértem hogy nem tudsz csinálni.
Csak gondolom most nem jönne jól ha nem lehetne javítani és újat kéne vennetek.
Sajna nincs rá gari.:(
Nem jó!Majd elvisszük valahová szervízbe.
Az a baj,hogy van kameránk de annak meg nem találjuk az összekötő kábelját a géppel.pedig azzal is lehet fényképezni..
Az sem :((
Egyből felugrik róla, arról meg hallani sem akar, hogy oda pisiljen. Akkor egyszer sikerült, azóta sem. Bezzeg a szomszéd kislány bilijén meg elücsörög. Pedig ugyanolyan, csak a színe nem.
Szerintem még Nóra sem érett meg rá, mint Bencus.
Úgy 1 hónap múlva majd megpróbálok visszatérni megint a témára, de a bilit azért nem rakom el.
Ez a Luca egy igazán ügyes Nagylány!
Sziasztok!
Itt vagyok Zizi!!!
Nem tüntem el csak.................
Sziasztok csajok!! :)
Bebe örülök hogy jössz ide is!! :) Gyere mindig!:)))
Benit sem érdekli a bili.Illetve csak játszik vele,de nem akar ráülni.Én meg nem erőltetem.Megpróbáltuk,nem megy.Majd kicsit később visszatérünk rá.Lehet Ő még nem érett meg a feladathoz.
Szia?
És a mesélés a bilin?
Jó reggelt!
Hát Nórát most megint nem izgatja a bili.
Éljen Zsombor:)
Ügyes!Így kezdődik ez.Olvassatok a bilin mesekönyvet.Nálunk már nem kell könyv,anélkül is rajta ül,pedig az elején úgy 2 másodpercet,ha a bilin tartózkodott!Amúgy mi nem vagyunk wc-n újságot olvasók:)
Lucus ma reggel is belekakilt:)Talán lassan kezd nem véletlen lenni:)
Bár ma is kérdeztem,hogy van e pisi,erre azt mondta,hogy nincs:)Közben pisi és kaki is volt:D
Mintha csak Grétiről írtál volna...ha felébred, akkor akár 1 óráig is elvan a kiságyban, pedig oda sosem teszek be semmi játékot.
Egyszerűen elmolyol a paplannal, cumival.
Viszont ő ha meg is ébred éjjel, akkor is ez van, csak akkor sírt amikor fájt a foga, vagy lázas volt, de még akkor sem mindig.
Ilyen esetekben is szépen visszaalszik hamar.
Na de a tegnap éjjel...!:(
Ugyan miért lenne gond?;)
Az első oldalon az első bejegyzésnél Rád is céloztam!!!:)
De viszont most mennem kell.Lacinak becsípődött a derek.:(
Jó éjt mindenkinek!