Újra együtt! (beszélgetés)
igen alszik 1után aludt el, jól vagyunk, 12 foga van, már az örlők is teljesen kibújtak, most nem látok többet jönni.
örülök h Lili jól van végre.
én is előre látom ha ílyen rajzot kapok vagy mondja majd h szeretlek tuti pityeregni fogok
Szia-szia!
Martin alszik? Hogy vagytok? Fogacskák?
Szép napot!
Bőgés nem csak anyáknapján van. Bence kedden egy rajzzal állított elém a folyosón. Két "bogyóka" fogja egymás kezét, a kék vagyok én, mert az a kedvenc színem, és a piros ő (az meg az övé) és ez a két bogyóka fogja egymás kezét. És ez még csak a rajza borítója. Tudni kell, hogy mindig traktort, vagy autót rajzol. De a kedvemért hajlandó volt virágot és pillangót rajzolni. Szégyen, nem szégyen könnyek szöktek a szemebe ott a folyosón. Olyan nehéz vele most, és néha úgy érzem, nem is szeret már. Tudom, hülyeség, de akkor is nagyon nehéz ez a kiskamaszkor. És íme, vannak sírós pillanatok ebben is.
Sziasztok!
Anyák napja? Biztos bőgés lesz részemről is.
Egyszer voltam annak a kislánynak az anyáknapi előadásán akire vigyáztam sokáig. Persze ott volt anyuka is, de úgy örültem, hogy engem is elhívtak. Hát nagyon édesek voltak és komolyan meghatott, pedig akkor még messze voltam az anyaságtól.
és napról napra erősödik majd a kapcsolatotok is!! Hihetetlen mit kihoznak ezek a kis manók az ember lányából!! :)
én mostanában ölni tudnék ha valaki csakk csúnyát gondol a fiamról! ugye most kezdte az elsőt, megszűnt a jóvilág körülötte! a suliban mégsem olyan mint az oviban....
Sziasztok!
Én már attól bőgök, ha ránézek Barnira. Napról-napra jobban szeretem, pedig az lején, amikor olyan nehéz volt, voltak sötét gondolataim az anyasággal kapcsolatban.
sziasztok
hát igen az anyák napják ilyenek, mamával majd bőgünk, tesóm lányának is voltam már 2x az anyáknapján mert mentem anyuval, és én is bőgtem ott is, annyira édesek voltak,
Hát Ani! Készülj! ja egyébként egyik évben volt egy kínos sztorim Imikém előtt! Mondta nekem nem szereti ha sírok mert mindig szomorú lesz tőle! na Anya megfogadta nem sír az anyáknapján mert az meg már milyen ogy a gyerek szomorú! Alig bírtam megállni, már a számat rágtam m eg minden,erre otthon a gyerek elsírta magát, mert azt mondta hogy nem vagyok rá büszke!! Jesszus mondom mi a baj? erre kiderült, az óvónéni azt mondta nekik hogy akinek sír az anyukája ne ilyedjen meg, mert csak azért sír mert büszke rá!!
na paff lettem!
Jó reggelt!
Timikém kitartás! Már nem sok van,ha tudsz pihizz amennyit csak tudsz!
Hú lányok...ez az anyák napja...ahogy olvasgatom itt a sztorikat hááááát nem tudom hogy fogom viselni!Azért az sem a legjobb ha szétbőgöd az agyad a gyereked előtt.De ha nem tudok az érzelmeimnek parancsolni nincs mit tenni.:)))
Mi is szoktunk gyerekdalokat hallgatni.Halász Jutkát egész pici babakora óta.Az altatóra alszik el mai napig délben.Bekapcsolom,keresi a cumit és már mászik is az ágyra,mert tudja hogy aludni fogunk.:)
Meg van egy oldal az Egyszervolt.hu,nem tudom ismeritek-e.Ott is nagyon sok jó kis dal és versike van.
Sziasztok!
szerintem ez a lényeg egy nő életében! Én Imike minden anyáknapi műsora előtt megffogadtam hogy nem sírok...de nagyon "gonosz" óvónénijük volt Imádom, mert olyan műsort csinált mindig, hogy ráz a hideg még most is ha belegondolok!
Volt olyan év hogy azt hittük ,megúsztuk, erre végére hagyta a csattanót! jaj még most is könnybelábad a szemem, ahogy odajött a gyerek, és beleült az ölembe, és a fejét a mellkasomra hajtva mondta mennyire szeret....
Aranyérem? na ez az igazi díj!!!!!!!
nálunk változatlanul Elmo a menő, már a fülemen, könyökömön, stb. jön ki :))
és megtanult belőle számolni :))
sziasztok
mi is szoktuk nézni a mini mentőket, nekem tetszik:) ari mese, jó a zenéje,
Martin ma a jégkorit meg a focit nézte , szemrebbenés nélkül pár percig, na mondom igazi pasi.
amugy mi se tévézünk még sokat, nem is fogunk. de még nem köti le annyira,
igen minden baba olyan szép és tündéri itt.
Timi pihizz sokat.
:))
És a dalocskék, amiknek semmi dallamuk sincs, de mégis a legédesebbek a világon. Egyébként Bencéék anyáknapja nagyon tetszett. Nem volt "össznépi". Volt egy paraván, annak a függönyét kétfelé húzták, virágot tettek a rögtönzött kis "ablakba", elé tettek egy fotelt, ez volt a díszlet. Mikor mentem Beniért, akkor ő kézenfogott, bevitt a csoportszobába, az óvó néni megállát valahol hátul a sarokban (onnan súgott, akinek kellett), leültem, és Bencus elkezdte a verset, meg hozta a virágot. Csak ő és csak én. Szerintem ez nagyon jó ötlet. Bensőséges, meghitt :)
Gyebike kitartást neked a terhességed végéhez.
Már tudom, hogy nagyon nehéz lehet elviselni, pláne hogy mindened fáj.
Most már biztosan hamarosan kibújik a legkissebb.
Utána is nehéz lesz, mert ott lesz a pici és a kicsi. De ügyes csajszi vagy te!
Biztosan nagyon jó lesz megint egy kis szuszogó pihe-puha csöppel a karjaidban.
Grétit nem köti le a TV és a mese sem.
Néha itt a neten nézünk mesét, de inkább dalokat hallgatunk, ezt nagyon szereti, de ezt meg nem szívesen engedem neki.
A zenét viszont nagyon szereti hallgatni, így naponta többször is beteszek egy zene CD-t.