Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Újra együtt az exszel? fórum

Újra együtt az exszel? (beszélgetés)

1 2
5. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Tunderke26)
2018. aug. 1. 15:31
Én ezt nem látom igazi szakításnak, ha így jó akkor hajrá, majd kialakul a többi.
2018. aug. 1. 15:31
Nem tudom.
3. PeaceSzilvi (válaszként erre: 1. - Tunderke26)
2018. aug. 1. 15:22
A soraid alapján most is együtt vagytok,csak nincs kategorikusan kijelentve..ha meg működik és jól érzitek magatokat együtt..akkor csak folytasd ;-)
2. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Tunderke26)
2018. aug. 1. 15:13
Biztos, hogy lehet.:)
2018. aug. 1. 15:01
Sziasztook! 1.5 éve szakítottunk a barátommal 4 év együttélés után. A kapcsolatunk előtt is sokat jártunk össze,mondhatjuk hogy barátok voltunk. Igazából minden jó volt köztünk, olyanok voltunk mint a legjobb barátok akik együtt vannak,mindent megbeszéltünk sok dolgot csináltunk együtt de a kapcsolatunk nagy részét a pénztelenség rontotta meg illetve, hogy egyszer félrelépett és nem tudta feldolgozni, én is nehezen de ő még jobban csalódott magában. Na a helyzet az, hogy nem telt el olyan hét hogy ne találkoztunk volna, persze a szex is meg van de nem mindig..ezt úgy értem hogy van amikor csak moziba megyünk, vagy fürdőbe vagy csak filmezünk vagy nála vagy nálam. Mindig simogat,fel kel este és betakargat, összebújva alszunk el, közös programterveink vannak már előre most is. Kedves velem és mindig hozzámér ha teheti. Ha búcsúzunk mindig olyan hosszan öleljük egymást mintha ez lenne az utolsó találkozás. A barátaink is tudják hogy találkozgatunk tehát nem titokban csináljuk. A barátai is szeretnek és az enyémek is őt. A kèrdésem az, hogy ezek jelentenek valamit vagy csak én képzelem be magamnak? Lehet esélyünk újra? Igen nekem még vannak érzéseim. Köszönöm előre is!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook