Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
Köszi,mindenki jól van:)
Nyucika is.Ma ment varrat szedésre.De már nagyon fitt,főz meg csinál mindent.És letette a cigit.Azt hiszem stikába se szíjja.
hát igen így tél végén kimerült üzemanyagkészlettel csak úgy döngetnek a vírusok.
én is már csak imádkozom,hogy a Paki ne legyen beteg.bár most mióta rászokott az 500 mg-os c vitaminunkra,reménykedem,hogy ezt a telet már kihúzzuk betegség nélkül.most őszig már nem akarom adni neki a béres cseppet.a 4 üveg majdnem elfogyott.
Szarul,de büszkén.Matrin folyton lázas,egész nap visít.4 foga kint van,ha jól látom jön az ötödik.
Most alszik,ha felkel leviszem a dokinénihez.Biztos,ami biztos.Ki nem állhatok oda menni.Holnap nekem vérvétel,holnap után nekem doki....
Hát igen...Még nem az igazi.De jobb,mint volt!:)
Már a kedvem:)
én szeretem a kereskedelmet.csináltam már sok mindent,de mindig ez maradt a vége.csak meg kell találni a megfelelő helyet.:)
Hogy vagy vinikém drágám?a naplód szerint még mindig nem vagy a topon!:(
Ne is add fel!!!!!!
Sziasztok tesók!
Én is kereskedelemben dolgoztam,mondjuk az utóbbi 7 évben inkább a vevőszolgálati részen.De lassan el kell gondolkodnom,hogyan tovább majd....
Mert hogy én ezt nem akarom tovább,az is biztos.
aki a saját főnöke:)
én mindig alkalmazott voltam.én ilyen típus vagyok.nem vállalkozó,hanem alkalmazott.:)
kűdenék én,ha lenne kit.:)
sziasztok!
mama ez a kereskedelem.de egyébként eladóhoz képest egyáltalán nem keresek rosszul.van aki egy egész hónapra kap annyi lóvét,mint én 12 napra.
Szia Mindenki!
Olyan rég "találkoztunk"!
Tudod,egyedül nagyon nehéz megcsinálni!
Jó lenne ,ha a saját szememmel láthatnám ,hogyan kell.
Mama,majd belejössz,mint kiskutya az ugatásba!:)
Unatkozom nagyon.Nincsenek vásárlók és ez kicsinál.
Remélem túl vagytok a vasárnapi ebéden!
Megyek gyakorolni,amit tanítottatok.Majd jelenkezem.Puszi!
Igen Martinnal szundiztunk:)
Most meg közösgyűlésen voltam!!!Egy élmény volt:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!