Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
ehhez az oltásos témához...
nekem nem áll szándékomban beoltatni magam, nem túl sok jót hallottam eddig róla...:S
Apu is kapja mindkét oltást mert krónikus beteg-
Anyósék ma is kimentek Ukrajnába:(
Sziasztok lányok, beugrottam egy kicsit. Honlap már alakulóban, ha megvan átküldöm a linket.
Vigyázzatok magatokra, nagy puszi mindenkinek.
Jó reggelt hölgyeim!
Szép napot !:)
Igaz,meg ott kint olyan állapotok vannak,ha látnátok!
A belvárosban lovaskocsi,kóbor kutyák,kéregetők!
Beregszászról beszélek!
Na mindegy!
Jó éjt Nektek!
oké,de azt azért vegyük már számításba,hogy hány millióból halt meg 71.szerinted egy szimpla influenzánál hányan halnak meg?sokan.csak azt nem fújják így fel...
tavaly Patrik is volt influenzás,40 fokos láza volt 3 napig.ha megfelelő az immunrendszered,simán megbirkózunk vele.
Én már nem tudom!Valamitől csak meghalt az a 71 ember,és ha nem a h1n1 hanem más,akkor sem nagyon kellene oda járkálniuk.Nem?
Kati mama az inkább eltitkolja hogy beteg,csak ide jöhessen! Sajnos!
pont ezt akarják elérni,hogy rettegjél,beadasd az oltást és végre elkezd hullani a nép...
érdekes,hogy pont az ukránoknak nincs fingjuk sem a karanténról...és nem csak te mondod ezt,hanem más is...
De szeretném az ágyadat! Főleg, hogy apukát sem találnám meg benne :D
Domit puszilom, rendes lány, szóba áll a vénasszonyokkal :)
Az ukrajnai járványról azt olvastam, hogy nem is az aminek mondták. Mindenesetre a gyerekek közelébe ne nagyon engedd addig a drága mamát, míg nem lehet többet tudni a dologról :)
Qui már ez a helyzet? Vigyázz tíz év múlva veszélyes méreteket ölthet a dolog :D Mint most nálam, ugyanis kidúr a lányom :D:D:D
Jó éjt Mindenkinek, szép álmokat!
Lányok,lenne egy kérdésem!
Mi a véleményetek az ukrajnai karanténról?
Kérdezem ezt azért,mert párom és szülei ugye ukrán állampolgárok.A nagyszülők most is ott élnek.Kati mamáék hétfőn voltak ukrajnában,szerdán is mennek.Kati mama azt mondja,hogy fel van fújva az egész,nincs is járvány,én meg félek,nehogy elkapják,aztán meg idehozzák nekünk!
Szerintetek?
Itt vagyok,de a Patrik nem engedett a géphez:)
Míg ő thomasozott,addig én megfőztem a levest holnapra
Domi nagyon szeret a "vénasszonyokkal" trécselni,csak szegény nem jut géphez,mert tanulnia kell.Most amíg tornáztam,meg Martinra vigyázott.
Érdekes,de ő is inkább a felnőttek társaságát keresi,hasonlóan hozzám,amikor ennyi idős voltam!:)
Nekünk több mint 3 m széles és hosszú az ágy,ez sem jó ám,mert ha ki akarok menni,vagy valamiért a szekrényhez,meg kell kerülnöm,majd az egész szobát be kell járnom.Egyébként kör alakú és valóban elfér rajta 4 ember,de csak tv-t nézni!
Sziasztok!
Vini máskor is osszad mamát nyugodtan, legalább levegőhöz hagy jutni. Egyébként is, ha nem szeret, legalább nem keresi a társaságod...tudod, minden rosszban van valami jó :D
Melody : nekem is jó lenne egy új ágy, de legalább 4 m széles kellene, hogy a család elférjen benne közös tv-zéskor, na meg éjszaka apuka hátha nem rugdosna össze :)
Verocska Te rendben vagy?
Qui, Cupacek és Tnde merre jár ma? (Gondolom Domi nem vénasszonnyokkal akar treccselni :D )
Ennek örülök!:)
Kedves mama mostanában egész jól viselkedik.:)
Azt hiszem nem tetszett neki,hogy osztottam az észt és nem sajnálgattam:)
Sziasztok!
Mi a helyzet?:)
Vettem ágyat magamnak, azaz még csak megrendeltem, de olyan szép!:))
Sziasztok csajok. Megjöttem. Mindenkinek puszi és nagy ölelés... :-))
Domikám örülök, hgy itt vagy... :-))
Melody téged meg üdvözöllek "nálunk". Remélem, mindenki jól van. :-)
Köszönöm, egyre jobban :):):)
És Ti? Mama nyugiban?
Kapott bizony!:)Épp most labdáztunk egy jót,szép nagy színes,valami fiús mostani mese van rajta.
Hogy vagy drága?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!