Új Hoxások (beszélgetés)
Most megyek nézek egy filmet :) majd később még leszek.Addig is szép délutánt :) szia!
Ez annyira jó!!! :):) Már másoktól is hallottam ilyet, hogy így lepte meg a barátja.. tök jó érzés lehet! :) Nah... az ilyesmiért sajnálom néha kicsit, hogy ez nekünk kimaradt!
Mi még nem élünk együtt.Még ő is tanul a fősulin aztán majd amikor már dolgozunk...De ő tőlem 80 km-re lakik,de én ezt nem is érzem mert nagyon sokat talizunk :)Volt,hogy este 9 kor meglepett a jelenlétével :) aminek én nagyon örültem.
Hát a soros úgy hozta, hogy miután összejöttünk éjjel-nappal szinte együtt voltunk, majd össze kellett költöznünk, különben kb. 100 km-nyire eltávolodtunk volna egymástól! Néha úgy érzem, jó lett volna még egy kicsit egymáshoz járogatni.. :) de egyáltalán nem bántam meg, hogy most együtt lakunk! Nagyon jó, csak sajna nem vagyunk kettesben. 5en lakunk itt egyrakáson :) (néha 6an) egy 3 szobás lakásban.. És ti? Gondolom már ti is együtt éltek!?
Ez igaz :)És sokat taliztok?
Hát igen, olyan nincs, hogy minden tökéletes, én nem is szeretném, ha az lenne, unalmassá válna a dolog.. :)sokkal jobb egy vita vagy nagyobb összezörrenés után békülni :) mi nagyon sokat változtunk már (jó irányban) egymásért, csak ezért kérdeztem..
Köszike :) de neked is grat mert a majdnem 1 év is szép.Nekem eddig 1 év volt a leghosszabb kapcsim. Végülis ugyan olyanok vagyunk mint mielőtt megismertük volna egymást :) csak eleinte sokat vitáztunk egy kicsit néha nehéz eset vagyok :]
Az igen! Grat! :)
nekem 3 és fél év volt eddig a leghosszabb..
de néha úgy érzem ez a mostani örökké tartani fog.. :)
És sokat változtatok a 3 év alatt??
Igen van :) mi most voltunk 3 évesek márc. 3-án.
Ez idő alatt már teljesen egymáshoz csiszolódtunk :)
májusban leszünk egy évesek! :) Nagyon szeretem!!!! :D:D
neked van barátod?
:} Én is oda vagyok a német juhász kutyákért hiszen gyönyörűek! :} Mióta vagy együtt a barátoddal?
Az is jó! :) Imádom a németjuhászokat és Rex olan gyönyörű... :):) De a Doktor House pedig meglepő és viccessssss (szerintem). Én nagyon szeretem. A barátommal megnéztük az összes eddigi évadot dvd-n, tök jó volt... ragasztottam rá egy kis sorozat mániát :D
Na majd egyszer megnézem :) én régebben voltam sorozat függő mint pl. a Rex felügyelő ezt imádtam nagyon!
Tényleg?????????? egy kicsit sorozatfüggő vagyok, az lehet... de ez nekem meglepő... :):):):D
Dehogy is :)
Húú én a Doktor House-t még egyszer sem láttam :)
Az tök jó! :) Ha olyan lenne, mint a filmekben, akkor lehet én is szeretném.. :):):D mint a Doktor House-ban, vagy ilyesmi :D:D (Nem számít már a beszélgetésünk offolásnak... ??? ) :)
Sokan azt mondják,hogy igen,de vannak aki szerint nem.Nem tudom igazából én sem de én pl. szeretem a kórházi dolgokat :)
vicces, mert ez előtt, ha jól emlékszem tényleg az egészségügyet sztárolták, hogy abban el lehet helyezkedni.. hát nem tudom, még ma is el lehet??
Én majd jövőre végzek. És utána még tervezem, hogy tovább tanulok az egészségügyben. . . de nagyon én sem tudom mi lenne úgy igazán a befutó :S
tanulnék is, meg nem is..
az a baj, hogy ilyen helyzetben, ahol inkább elküldik az embereket a munkahelyükről, nem hogy még újakat vennének fel, nem tudom mi lehetne a befutó, amivel dolgozni is tudnék.. meghát albérletben lakom és muszáj melózni...
Nekem is tetszett volna :D de akkor tényleg jó ,hogy nem mentem.Most,hogy nincs meló nem akarsz esetleg tanulni valamit még?
jól tetted!!! :D:D jól hangzik, meg minden, meg szeretem is egyébként, de sajnos semmire nem jó..
A jogi asszisztensen én is gondolkoztam amúgy :) csak már nem is emlékszem miért,de mégsem azt választottam...
Hát sok sikert hozzá! Remélem nem jársz majd úgy vele, mint én.... én jogi asszisztensnek tanultam (felsőfokú, nem egyetem, de elég komolynak látszott) és semmit nem érek el vele.... nem tudom mihez kezdhetnék.
Nah, jó, befejeztem.. nem akarom lehúzni a fórumot.. :):) :D
Most csecsemő és kisgyermek gondozó szakot.
hát igen.. sajnos :S
és mit tanulsz?
Még tanulok :)de nekem is van sok barátnőm aki velem egy idős és már dolgoznak,csak most nagyon nehéz melót találni :S
Szia!
És te mit csinálsz? Úgy értem, tanulsz? dolgozol? Az én "korombeli" :) lányok még szinte mind tanulnak, legalábbis az én ismerőseim.. ezért eléggé egyedül érzem magam a munkanélküliség témában velük...
Szia!
Akkor egy idősek vagyunk :D 23 leszek.
További ajánlott fórumok: